Wpis z mikrobloga

Treść przeznaczona dla osób powyżej 18 roku życia...
  • 36
  • Odpowiedz
  • Otrzymuj powiadomienia
    o nowych komentarzach

@twmistrz: Ale dalej sobie wmawiaj, że ten wstrętny PiS to zło, że Macierewicz, który współtworzył KOR, pierwszą poważną organizację opozycyjną w PRLu i to przed Solidarnością to zło i zły kaczor ze złym PiSem przywrócą reżim faszystowski IVRP, który oczywiście wypowie wojnę Rosji. Trzeba być kretynem, aby w coś takiego wierzyć.
  • Odpowiedz
@Liberman: A pis przytargał sobie Romana Kryże który skazywał w czasach komuny. I co teraz?

Brał udział w orzekaniu wyroków skazujących, w tym również na karę śmierci, w sprawach przeciwko działaczom podziemia niepodległościowego, m.in. rotmistrza Witolda Pileckiego i majora Tadeusza Pleśniaka. W 1964 był przewodniczącym składu sędziowskiego, który wydał wyroki skazujące w sprawie tzw. afery mięsnej. Wiele z wyroków wydanych przez niego zostało uznanych po 1989 za mordy sądowe.
  • Odpowiedz
@zerozero7:
Takie są realia drugiej tury. Mam dwóch miernych kandydatów, z których jeden jest zwolennikiem cofnięcia reform i rozdawnictwa na masową skalę. To skończy się dramatem dla gospodarki...
  • Odpowiedz
@zerozero7: Może, ale trzeba przekonywać ludzi do ostatniej chwili, bo inaczej znowu wygra Prezydent z WSI, bo korwiniści są takimi fundamentalistami, że gospodarka jest ważniejsza niż ojczyzna.
  • Odpowiedz
@Liberman:
Nic takiego nie pisałem. Po prostu nie chcę żyć w kraju kościelnego socjalizmu. Zbyt mocno zależy mi na Polsce, żeby dopuścić kraj do finansowej ruiny.
  • Odpowiedz
Ruina naszej gospodarki.

@twmistrz: nic nie zrujnuje, bo nie ma mocy sprawczej! przecież prezydent nic nie może! i tak o wszystkim decyduje sejm.

tu chodzi o to, żeby komorowi dać kopa w dupę.
  • Odpowiedz