Aktywne Wpisy
Ssslave +30
Shatter +1014
Czy komentator, dziennikarz, redaktor Mateusz Borek za każdym razem musi stosować, wykorzystywać, używać przy swoich wypowiedziach kilku synonimów, wyrazów bliskoznacznych, słów o podobnym znaczeniu w celu opisania, uplastycznienia, przedstawienia słownie sytuacji na boisku, placu gry, zielonej połaci marzeń polskich kibiców?
#mecz #reprezentacja #pilkanozna #kanalbekowy #borek
#mecz #reprezentacja #pilkanozna #kanalbekowy #borek
Od małego zawsze ułatwiałem sobie wszystko xD czasami cwaniakowałem xD
Pamiętam raz pojechaliśmy w liceum na stadion dziesieciolecia na zawody w bieganiu i strzelaniu.
Musieliśmy dobiec do strzelnicy i przebiec 2 kółka.
Było w #!$%@? zimno, tak zimno że nie dało się nabojów złapać i straciłem tam w #!$%@? czasu tak że nie było sensu biec.
Stwierdziłem że zaryzykuję i przebiegnę 1 kółko udając że skończyłem 2 xDDD
Udało się xD
Zająłem 7 miejsce i był to drugi najlepszy wynik ze szkoły xDD Ale wtedy na mnie koledzy byli wkruwieni ale byli spoko bo nikt mnie nie wydał (⌐ ͡■ ͜ʖ ͡■)
ale wyrzucili go podobno bo jakas z kijem w dupie uznała ten jego humor za obraźliwy i się dyrektorce poskarżyła xd
Rozumiem, że jeśli będziesz kiedyś miał córkę/młodszą siostrę i nauczyciel będzie zwracał się do niej w taki sposób to będziesz zachwycony jego żartem?
@Oskarek89: już myślałem że wystrzelałeś zawodników dobiegających do mety, a Ty tylko jedno kółko mniej zrobiłeś...
@Muurfink: Normalnie tragedia się stanie jeśli się dowie, że ma coś czym może owijać facetów wokół palca :) Gościu, to są tylko żarty, a nie łapanie za tyłek. Trochę dystansu zamiast wszystko brać na poważnie.