Aktywne Wpisy
Dziś kolejna rocznica rzezi wołyńskiej. Wiecie co jest najgorsze w tej rzezi? Gloryfikacja jej wykonawców przez naród ukraiński. Nazywanie ich nazistami jest w pełni słuszne, bo Niemcy całkowicie odcieli się od Hitlera, a Ukraińcy od Bandery nie. Stawiaja im pomniki, nazywają ich nazwiskami ulice oraz czcą jak bohaterów narodowych. Całkowicie odcinają się od tego, że zamordowali Polaków.
Moja rodzina mieszkała na Wołyniu, mieszkała, bo z 10 osobowej rodziny Banderowcy zamordowali 8 osób.
Moja rodzina mieszkała na Wołyniu, mieszkała, bo z 10 osobowej rodziny Banderowcy zamordowali 8 osób.

SweetieX 0

#pytanie #zwiazki #tfwnogf #tfwnobf #logikarozowychpaskow #logikaniebieskichpaskow #niebieskiepaski #rozowepaski #pdk
@bojesieminusow:
Gości nigdy nie przyjmowałeś, jesteś stereotypowym żydem czy to po prostu dowcip?
Szkoda różowego.
A z tymi 10zł za wyżywienie to patrzyłeś co konkurencja oferuje w jakiej cenie?
jak ktoś dodaje [pdk](http://www.wykop.pl/wpis/12657801/mirki-czy-ja-faktycznie-jestem-#!$%@?-bo-juz-sie/), to raczej ma to drugie dno, nie?
Za paliwo mam nadzieję, że też doliczyłeś bo dodatkowe parędziesiąt kilo robi swoje przy spalaniu i zawieszenie się bardziej zużywa na dziurach plus klocki przy hamowaniu.
Musisz naprawdę uważać na wszystko bo lecisz na granicy kosztów z tego co widzę.
Jeżeli gość trolluje, to robi to w tak żałosny sposób, że nawet mi go nie żal.
Jeżeli nie trolluje patrz punkt wyżej.
Komentarz usunięty przez autora