Jestem dzisiaj z córką na placu zabaw, obok mnie na ławce siedzi znajoma z córką Anią, dziewczynki się znają ze szkoły i razem się bawią... Akcja: przybiega moja córka z płaczem -tato Ania mnie uderzyła piłką w twarz -dlaczego ? -powiedziała że to taka zabawa Patrzę na matkę Ani, a ta udaje że nic nie słyszy, więc mówię do córki: -idź i jej oddaj ! (Córka szczęście lvl100) ... I trzeba było widzieć ten bieg (właściwie to był świńskie galop) matki Ani, by jej córce się w odwecie nie oberwało NO #!$%@? MAĆ !!! #truestory #patologiazewsi
@happyloverboy: W technikum kiedyś miałem pewien problem. Na drugi dzień od mojego słowa zależało czy pół klasy zostanie wyeksportowane ze szkoły. Tam byli i nadal są odpowiedni ludzie, na odpowiednim miejscu.
Mówię córce by następnym razem, gdy zostanie uderzona, ma iść do największego kolegi w klasie, przytulić sie do niego i poprosić, by ją obronił :-)
Tamten tylko na niego usiadł (wieeeelki dzieciak) od tej pory zero problemów XD
@happyloverboy: Czekaj, chcesz powoedziec mi ze to zadzialalo?! W mojej klasie dzieciaki byly dla siebie w #!$%@? zlosliwe, coś takiego by nie przeszlo
@wiecejnizjednozwierze: Przeszłoby, wystarczy że wielki dzieciak nie przepadałby za tamtym i już ma powód żeby mu dokopać, nauczycielka nic nie zrobi jak zwykle i jeszcze zostanie bohaterem z panną ( ͡°͜ʖ͡°). Co prawda nie ten wiek żeby został z panną ale zawsze może usiąść na innym koledze.
Opis matki Ani brzmi jak typowa "mojej-córeczce-wszystko-wolno". Postąpiłabym tak samo, chociażby dlatego, żeby nie rosła kolejna ignorantka (ta Ania). A matka Ani chyba nie wie jak przekazać córce, że niektórych rzeczy nie można robić. Chodzą potem takie gówniary i uważają się za pępki świata. Bardzo dobrze zrobiłeś, ja bym poczekała aż przyjdą następnym razem na plac zabaw i wtedy powiedziała dziecku, że ma iść i jej oddać. Nie jest to może najlepsza
Każdy facet z którym byłam kupował mi kwiaty i zapraszał do restauracji , nigdy nie pozwalał wracać samej w nocy więc nigdy nie zejdę poniżej tego MINIMUM bo mniej już się zrobić nie da a jeśli facet nie robi nawet tego to menel nie facet którego można rozważyć #przegryw #p0lka
Akcja: przybiega moja córka z płaczem
-tato Ania mnie uderzyła piłką w twarz
-dlaczego ?
-powiedziała że to taka zabawa
Patrzę na matkę Ani, a ta udaje że nic nie słyszy, więc mówię do córki:
-idź i jej oddaj !
(Córka szczęście lvl100)
... I trzeba było widzieć ten bieg (właściwie to był świńskie galop) matki Ani, by jej córce się w odwecie nie oberwało
NO #!$%@? MAĆ !!!
#truestory #patologiazewsi
@berserka: staremu chivasa jeśli tylko młoda wejdzie na drugi level.
2 lvl:
a niech tylko podniesie rękę na księżniczkę tatusia.
Ja też uważam że "dobra mała". A tatuś jeszcze lepszy.
Bo normalny facet.
Tamten tylko na niego usiadł (wieeeelki dzieciak) od tej pory zero problemów XD
@happyloverboy:
Czekaj, chcesz powoedziec mi ze to zadzialalo?! W mojej klasie dzieciaki byly dla siebie w #!$%@? zlosliwe, coś takiego by nie przeszlo
I co z robiłeś?
Bardzo dobrze zrobiłeś, ja bym poczekała aż przyjdą następnym razem na plac zabaw i wtedy powiedziała dziecku, że ma iść i jej oddać.
Nie jest to może najlepsza
Ale po co czekać? Babsztyl by zapomniał o poprzedniej sytuacji i by była chryja.