Aktywne Wpisy
Wrrronika +12
Randkowanie z jakimikolwiek ludźmi wygląda teraz tak, że każdy pier^oli o sobie 24/h i nawet nie stara się zapoznać drugiej osoby xD
Gdzie ta atencja, którą mi redpillowcy obiecali (╯°□°)╯︵ ┻━┻
W końcu poznałam kogoś interesującego, kto realnie oprócz odpowiadania na moje pytania - zadawał też pytania mi. A wręcz często nawiązywał do tego, co ja mu wcześniej mówiłam! [gasp]
Sylwester w gronie
Gdzie ta atencja, którą mi redpillowcy obiecali (╯°□°)╯︵ ┻━┻
W końcu poznałam kogoś interesującego, kto realnie oprócz odpowiadania na moje pytania - zadawał też pytania mi. A wręcz często nawiązywał do tego, co ja mu wcześniej mówiłam! [gasp]
Sylwester w gronie
deiceberg +4
Nie zastanowiło was kiedykolwiek co sie dzieje z osobami zaginionymi i w jaki sposob zaginęły?
#ufo #uap #teoriespiskowe
#ufo #uap #teoriespiskowe
Aktywne Znaleziska
Zawiera treści 18+
Ta treść została oznaczona jako materiał kontrowersyjny lub dla dorosłych.
Spacerując po parku/mieście/gdziekolwiek indziej, wyszukujesz atrakcyjne dziewczyny, na litość boską, nie loszki!!
Gdy jakaś piękność zwróci Twoją uwagę, pewnym krokiem podchodzisz do niej i pytasz się jej:
- *Jak tu dotarłaś?*
Ona zmieszana odpowiada:
- *Przyszłam/przyjechałam rowerem.*
Kolejne Twoje pytanie:
- *Na pewno nie przyleciałaś?*
Ona [skonfundowana](http://sjp.pl/skonfundować) (trudne słowo) pyta się Ciebie:
- *Czemu tak sądzisz?*
Pełen triumfu odpowiadasz:
- *Nie muszą chodzić/jeździć na rowerze. Przecież Anioły mają skrzydła i potrafią latać.*
Dalej według własnego uznania. Albo kontynuujesz rozmowę albo, gdy uświadamiasz sobie co #!$%@?łeś, palisz się ze wstydu i szybko odchodzisz.
Pomysł nie został i nigdy nie zostanie przeze mnie przetestowany w praktyce i jako że jego skuteczność nie została potwierdzona, nie biorę odpowiedzialności za żadne negatywne następstwa jego użycia.
Natomiast, jeżeli pomysł okaże się skuteczny, oczekuję co najmniej podziękowań. ;)
#podrywajzwykopem #gimbopodryw #nanicwiecejmnieniestac
To juz kasztan lepszy.