Aktywne Wpisy
FoczanPingwianu +516
Pijcie ze mną kompot. W piątek zakończyłem roczny maraton w IT. Postanowiłem sobie rok temu, że poświęcę prawie cały swój czas na pracę - w najgorętszych okresach nawet 18h 6 dni w tygodniu. Przerwa na spanie, jakieś jedzenie i trochę zabawy z dziećmi. Brałem wszystkie zlecenia jak leci. Teraz miesiąc albo dwa urlopu i wracam do normalnego życia. Udało mi się zrobić na czysto 1.6mln zł, co jest dla mnie potężną dawką

Salido +254
Minął 23. (z 66) dzień wakacji.
W ciągu ostatniej doby miało miejsce 7 wypadków śmiertelnych w których zginęło 7 osób.
103 wypadki drogowe ze skutkiem śmiertelnym od początku wakacji.
106 ofiar śmiertelnych w wypadkach drogowych od początku wakacji.
W ciągu ostatniej doby miało miejsce 7 wypadków śmiertelnych w których zginęło 7 osób.
103 wypadki drogowe ze skutkiem śmiertelnym od początku wakacji.
106 ofiar śmiertelnych w wypadkach drogowych od początku wakacji.
źródło: 1-453841-8
Pobierz

Komentarz usunięty przez autora
@binerek: No w Polsce najlepiej, znajdziesz pracę jako programista, ale jak umiesz wszystko to najlepiej jakbyś sam tę grę robił. Poza tym jeszcze jest kwestia tego na jakim poziomie jest to "wszystko" ...
źródło: comment_gG2FPnDjoadG9sDLXrgzF97R5wxOVFns.jpg
PobierzAle powiem szczerze i otwarcie.. chyba porwałem się z motyką na słońce, bo z tego co czytam i oglądam po artykułach i poradnikach, gry 2d są prostsze od takich cudów jak ja robię. Jak zwykle ambicje wielkie ale... :< .
Prawdopodobnie więcej bym się nauczył gdybym przez ten czas zrobił z dziesięć prostych