Jak mnie wkurzaja te bezmozgie baby z dziecmi. Wsiadla do metra jakas mamusia z corka 3-4 lvl i zeby zajac dzecko (sama czyta gazete) puscila mu jakas bajke na smartfonie. Caly k---a przedzial musi sluchac jakiejs infantylnej kreskowki albo fochow i dasow malej dziewczynki, bo matka nie moze dac mu sluchawek ani nauczyc choc odrobiny pokory w miejscach publicznych.
Wiem ze pewnie zaraz bedzie bol d--y, zebym sie przesiadla jak mi nie pasuja ludzie albo jezdzila samochodem, ale imho komunikacji miejskiej powinno sie uzywac w sposob najmniej dokuczliwy dla wspolpasazerow.
@Mirabelkowa: dla mnie zwykły brak odwagi, pokretne tłumaczenia. Nie umiesz się odezwać to będziesz słuchała bajek z jakimiś gowniakami, bo jakas niekuluralna p---a myśli ze skoro ma dziecko to można jej wszystko.
#gielda Nie kumam jednej rzeczy, czemu zaorski wiecznie SHORTUJE. To jakaś potrzeba bycia innym, potrzeba żeby racja była po jego stronie a inni się mylili? nie widzę k---a jasnego wyjaśnienia xD
Wsiadla do metra jakas mamusia z corka 3-4 lvl i zeby zajac dzecko (sama czyta gazete) puscila mu jakas bajke na smartfonie.
Caly k---a przedzial musi sluchac jakiejs infantylnej kreskowki albo fochow i dasow malej dziewczynki, bo matka nie moze dac mu sluchawek ani nauczyc choc odrobiny pokory w miejscach publicznych.
Wiem ze pewnie zaraz bedzie bol d--y, zebym sie przesiadla jak mi nie pasuja ludzie albo jezdzila samochodem, ale imho komunikacji miejskiej powinno sie uzywac w sposob najmniej dokuczliwy dla wspolpasazerow.
#bekazpodludzi #bekazmamus
Nie umiesz się odezwać to będziesz słuchała bajek z jakimiś gowniakami, bo jakas niekuluralna p---a myśli ze skoro ma dziecko to można jej wszystko.