Aktywne Wpisy
Mistymay +4
Spotykam sie z chlopakiem z 4 miesiace, ale nie jest to #zwiazki , ma teraz urodziny, w sumie to nie mialam takie sutacji jeszcze i nie wiem co i za ile mu kupic na prezent? Jakies cygara za 200 zł bedzie okej? Czy za duzo jak na taka luźniejsza znajomosc? Mamy po 24 i 26 lat
#niebieskiepaski i troche #tinder
#niebieskiepaski i troche #tinder
Co proponujecie do samoobrony przed patologią? Gaz pieprzowy? Jak to wygląda w świetle prawa, co jest legalne, a co nie. #przegryw #samoobrona
Opowiedział mi też o koledze z jednostki, który na podobnej akcji dostał kostką brukową w głowę. Co z tego, że miał kask. Siła uderzenia była tak duża, że spowodowała poważne problemy ze zdrowiem - szpitale, leczenie, okaleczenie psychiczne, rok na zwolnieniu lekarskim, bo jakiś bezmózgowiec w bluzie chwdp wyrwał bruk i rzucił, nie wiadomo po co, penwnie po to, żeby było fajnie...
#policja #knurow #kibole #oswiadczenie #takaprawda #mowiejakjest
@pogop: o #!$%@?, jaka bzdura. W stoczni na mniej bezpieczny kask przyjmowałem mniejsze rzeczy i żyję. Proszę ja Ciebie, nie pisz takich bzdur.
nie zostałbym policjantem. CHWDP na 99%!!! 1% sobie zostawiam na wypadek gdyby samochód mi ukradli.
Marsz szedł spokojnie do momentu dojścia na Waszyngtona gdzie czekała prewencja. Nawet mała grupka kibiców po sobotnim meczu pod kolumną (80 osób) stanęła pod Zygmuntem, zapalili dwie race, pośpiewaliby z 20min i się rozeszli, bo co tam robić?
No, ale pojawiła się prewencja i już zgrzyty, wyzwiska, awantury.
Niech prewencja sobie będzie, bo być musi, ale
Komentarz usunięty przez autora
Komentarz usunięty przez autora
@Kovacs: chyba jednak coś Ci poprzestawiało w garze od tych przyjęć na głowę. Nie ma reguły. To, że Tobie się udało wyjść cało z niektórych sytuacji nie znaczy, że każdemu. Niefortunnie coś uderzy i leżysz, a inni żyją mimo, że mieli wbity nóż w głowę.
@Szlaufman: 180km/h miał w kierunku poziomym, a w pionowym znacznie mniejszą
Koniec dyskusji.