Aktywne Wpisy
mickpl +825
Ksiega_dusz +19
Jak zamierzacie dociągnąć do emerytury jako programiści, mając na uwadze aktualny rynek pracy, rosnącą podaż programistów oraz dynamikę branży, technologii?
#pracait #korposwiat #programowanie #programista15k #java
#pracait #korposwiat #programowanie #programista15k #java
szkoda, że śp. Dawid był debilem i zamiast zająć się dzieciakiem to chodził się n---------ć na mecze z kumplami
Komentarz usunięty przez autora Wpisu
b--ń jest na bandytów, bandyta dostał
nie widzę nadużyć
Komentarz usunięty przez autora
nie widzę nikogo, kto biegłby z jakimiś narzędziami, kijami, bejsbolami, nożami, siekerami, czymkolwiek. Chyba aż jedna osoba czymś rzuciła. Jeśli na osoby nieuzbrojone od razu wychodzi się z pistoletami, to z co posłać na tych, którzy jakąś b--ń by w rękach mieli? Czołgo? F-16?
Powstrzymanie zamieszek - tak.
Nadużywanie siły i broni - nie.
Jeżeli ktoś nie widzi w tej śmierci czegoś nieodpowiedniego i czegoś, co nie powinno mieć miejsca, to nie mamy o czym rozmawiać.
Moim zdaniem Policja i tak boi sie uzywac tego co ma w dyspozycji a tak nie powinno byc. Jest bandyta, jest Policja to nie powinno miec miejsca sytuacja, ze gosc ma w dupie uzbrojone oddzialy i urzadza bijatyke
@nie_swiruj: chcę żyć w kraju, w którym nie grozi mi śmierć z ręki niewykwalifikowanej policji.
Policja nie jest od tego by wymierzać sprawiedliwość społeczną na miejscu, tylko od tego by jak najszybciej zaprowadzić porządek. Jeśli ktoś podczas interwencji ginie, to znaczy, że interwencja była przeprowadzona NIEPRAWIDŁOWO. I tylko o to mi chodzi. Nigdy nie popierałem, nie popieram
Policja jest tez po to aby egzekwowac przestrzegania prawa za pomoca prawnych narzedzi, ktore sa im przyznane, dostali gladka lufe to po to, zeby z niej skorzystac, dostali gumy, nie ostra zeby nikogo nie zabic. To co sie stalo to nieszczesliwy wypadek, nie celowe dzialanie Policji.
Z drugiej strony gdyby Dawid zabral dziecko na mecz, obejrzal go
@nie_swiruj: nie przypominam sobie sytuacji, w której nieuczciwy obywatel ginie z ręki policji. Albo bez mniej lub bardziej sprawiedliwego sądu.