Aktywne Wpisy
SmugglerFan +254
ej, serio, jest w stanie ktos na to odpowiedziec?
jak to mozliwe ze ludzie chodza do spowiedzi przez paredziesiat lat? przeciez jesli postanawiali poprawe to tych grzechow powinni miec coraz mniej. po tylu latach juz nie powinni miec w ogole grzechow.
#bekazkatoli #religia #katolicyzm #spowiedz #pytanie #chrzescijanstwo
jak to mozliwe ze ludzie chodza do spowiedzi przez paredziesiat lat? przeciez jesli postanawiali poprawe to tych grzechow powinni miec coraz mniej. po tylu latach juz nie powinni miec w ogole grzechow.
#bekazkatoli #religia #katolicyzm #spowiedz #pytanie #chrzescijanstwo
duzy_krotki +76
Taka nasza mentalność, ze skrajności w skrajność, od komunizmu do turbo-kapitalizmu.
#nieruchomosci #ekonomia #gospodarka
#nieruchomosci #ekonomia #gospodarka
Jajko zostało przeniesione do osobnego pojemnika, do swojego terrarium, gdzie ma tę samą temperaturę, a jednak nie zadepcze innych jajek. Do tego zamontowałam kamerę - wygląda to tak:D
oto oo
Co do samej sytuacji - Wasze komentarze zachęciły mnie, pojechałam szybko do media, kupiłam kamerkę (przecena z 110 zł na 49 zł - bo powystawowe i rozerwane nieco pudełko, ale gwarancja i reszta jest, więc jestem szczęśliwa;D). Kamerkę przykręciłam na stałe do wnętrza terrarium. Kamera zostaje tam na stałe, więc raz na jakiś czas będę wrzucała filmiki z wyczynów maluchów, już po wykluciu. Obecnie nagrywa się pełny film z klucia, na pewno go potnę i wrzucę ładnie.
D--y nie urywa, ale zawsze coś ;D
A co do malucha - wystawił pyszczek i widać już oczka ;D
lalala
o tu
:D
#agama #agamy #smiesznypiesek #tylewygrac #terrarystyka #chwalesie #szczecin #gadzibastion Jak ktoś jeszcze jest leniem i nie sprawdza tagów, a chciałby być wołany - to śmiało pisać do mnie ;)
@gravedigger @pankara @x-SANTA-x @leworwel @Papja @Cahir22 @Ranfun @Kodys @Queiroz @Jormungand @Turrsky @skrajnaa @Migfirefox: @foxmurder @nietopies @Maupolina @Pio23 @avible @kamdz: @nat89
@Khaleesi: tak jak ja z twoich jajek ( ͡º ͜ʖ͡º)
@ethics: niestety nie można tego zrobić :< Zwierzak, który musi się sam wydostać z jajka i wydostaje sie sam - jest wystarczająco silny, żeby przeżyć. Są sytuacje, gdzie maluchy są za słabe, żeby same się obrać i zdychają. Gdybym ja zdjęła z nich skorupkę, to mogłabym mieć za słabe zwierzaczki ;<
@GraveDigger: jak wyjadę, dostaniesz klucze do bastionu i będziesz mógł je głaskać ;D
@Khaleesi: Swoich nie mam, to będę twoje wygładzał :D