Wpis z mikrobloga

@Aerials: Zgadzam sie.

@FunkyMonkey: Ja p.dole, tacy podludzie jak ona powinni byc znakowani / widniec w jakies bazie, zeby potem jak sie podstarzeje i bedzie chciala powaz.ego zwiazku z kims powaznym, to potem mozna bylo wiedziec, czy w przeszlosci byla szmatą.

Wiekszosc facetow takich loch po prostu nie szanuje i szanowac nie bedzie. Jej jedyna mozliwosc to klamac albo szukac desperata/frajera ktoremu
  • Odpowiedz
@Sordi: nic, tak dlugo jak potem nie klamia, ze takich rzeczy nie robili jak sie ich potem o nie zapyta.
Ponadto nie szanuje takich osob. I tyle.

Czyli jakby twoja mama miala ochote tak po prostu z kims, najlepiej codzien innym, go w sumie nic zlego ?
Tylko sie nie obrazaj, ze ci matke wyzywam, po prostu uzylem twojej
  • Odpowiedz
@Donk_von_Fisher: jestem zwolennikiem stalych, trwalych zwiazkow, nie je.ania sie z kim popadnie.

Bardzo nie chcialbym potem miec z taka dziewczyna do czynienia jakby np. mi potem mowila, ze ona tak nie robila kiedys, albo ze przeszlosc nie ma znaczenia. Oczywiscie, ze ma.
  • Odpowiedz
@BrewNet: Taki prawicowy testoviron w wersji tekstowej. Pokrzyczy, wyleje swoje p--------y na mirko. Co drugie słowo capslockiem, pierydliard linijek. Zawsze śmieszy.
PS: W wypowiedzi zabrakło czegoś o lewakach i "pedryloseksualiźmie", a to dziwne ( ͡° ͜ʖ ͡°)
  • Odpowiedz