Aktywne Wpisy

mk321 +1
#gielda #sp500 #stoxx600 #etf
Jako, że jest już prawie pewne, że mamy bańkę AI (a nawet jak nie, to ludzie tak mówią, więc samospełniająca się przepowiednia), to w co bezpiecznie inwestować długoterminowo?
- Shortować nie chcę.
- SP500 to w większości AI (nie wszystkie tech, ale one są napompowane AI).
Jako, że jest już prawie pewne, że mamy bańkę AI (a nawet jak nie, to ludzie tak mówią, więc samospełniająca się przepowiednia), to w co bezpiecznie inwestować długoterminowo?
- Shortować nie chcę.
- SP500 to w większości AI (nie wszystkie tech, ale one są napompowane AI).

salome_trzy +2

źródło: comment_7llCgrx14HlxQ5gyfRonz8rGgyXgXoun.jpg
Pobierz@FunkyMonkey: Ja p.dole, tacy podludzie jak ona powinni byc znakowani / widniec w jakies bazie, zeby potem jak sie podstarzeje i bedzie chciala powaz.ego zwiazku z kims powaznym, to potem mozna bylo wiedziec, czy w przeszlosci byla szmatą.
Wiekszosc facetow takich loch po prostu nie szanuje i szanowac nie bedzie. Jej jedyna mozliwosc to klamac albo szukac desperata/frajera ktoremu
Ponadto nie szanuje takich osob. I tyle.
Czyli jakby twoja mama miala ochote tak po prostu z kims, najlepiej codzien innym, go w sumie nic zlego ?
Tylko sie nie obrazaj, ze ci matke wyzywam, po prostu uzylem twojej
Bardzo nie chcialbym potem miec z taka dziewczyna do czynienia jakby np. mi potem mowila, ze ona tak nie robila kiedys, albo ze przeszlosc nie ma znaczenia. Oczywiscie, ze ma.
to troll, polecam przejrzeć inne jego światłe wypowiedzi
Komentarz usunięty przez moderatora
PS: W wypowiedzi zabrakło czegoś o lewakach i "pedryloseksualiźmie", a to dziwne ( ͡° ͜ʖ ͡°)