Aktywne Wpisy
Polska5Ever +91
Jaką jedną najważniejszą radę dalibyście osobom wchodzącym teraz w dorosłość (rocznik 2006 xD) z perspektywy osoby dorosłej?
Można bazować na swoim doświadczeniu.
#wykop30plus #wykop30club #glupiewykopowezabawy #pracbaza #studia #heheszki
Można bazować na swoim doświadczeniu.
#wykop30plus #wykop30club #glupiewykopowezabawy #pracbaza #studia #heheszki
kamil1014 +775
Zrobię małe podsumowanie bo niektórym się w głowach pomieszało:
1. Wprowadzenie bk0% to kryminał za który ludzie z PO powinni zapłacić (przyłączę się do protestu jeśli będzie)
2. PiS to nadal najgorszy rząd w historii i powinni być rozliczani
3. Konfederacja to nadal partia ruskich agentów destabilizujących państwo i powinna wylądować pod progiem
Dziękuję za uwagę
#bk0 #bekazpisu #bekazpo #bekazkonfederacji #nieruchomosci #polityka
1. Wprowadzenie bk0% to kryminał za który ludzie z PO powinni zapłacić (przyłączę się do protestu jeśli będzie)
2. PiS to nadal najgorszy rząd w historii i powinni być rozliczani
3. Konfederacja to nadal partia ruskich agentów destabilizujących państwo i powinna wylądować pod progiem
Dziękuję za uwagę
#bk0 #bekazpisu #bekazpo #bekazkonfederacji #nieruchomosci #polityka
cumpel @ktostamktos zapytał mnie
Kolego z internetu, otóż sposób na dostanie się do Strefy Przyjaźni jest bardzo prosty:
1. Bądź tak głodny bliskości drugiego człowieka, że w widoczny sposób cieszysz się na każdy przejaw atencji i nie potrafisz tego kontrolować.
2. Dostań trochę atencji od dziewczyny.
Na tym etapie kobieta widzi, że nie włożyła żadnego wysiłku w tę znajomość, a otrzymuje z niej korzyści. Trafiasz do Strefy Przyjaźni. Dalszy plan postępowania kształtuje się następująco:
3. Dobrze się czujesz w towarzystwie twojej wybranki i myślisz, że ona w twoim też, więc kontynuujesz podróż.
4. Starasz się coraz bardziej, jesteś na każde zawołanie, robisz wszystko, aby przy niej być i pokazać, że ci na niej zależy. Bo czemu nie? Przecież tak właśnie jest.
5. Dziewczyna wysysa z ciebie coraz więcej energii, którą ładuje swoje Akumulatory Atencji. Czujesz się z tym coraz gorzej, ale nałogowi palacze/alkoholicy/cokolwiek też się czują coraz gorzej, nie będąc do końca świadomymi, że odczuwany przez nich ból bierze się z tego, co najbardziej kochają.
Kolejny etapy podróży to słuchanie opowieści o chłopakach, którzy podobają się twojej wybrance (nie, nie ma cię na tej liście). Tu jest wyjątkowo ciekawie, bo nie potrafisz zrozumieć dlaczego ona zadaje się z tymi wszystkimi gośćmi, którzy jej nie szanują, podczas gdy ty jesteś jej skłonny dać wszystko, czego zapragnie (ups!).
Dalej jest jeszcze zabawniej, a jeśli jesteś wyjątkowo dobry w byciu #!$%@?ą, to dostajesz Bransoletkę Przyjaźni (widoczna w tamtym wpisie) i tytuł Kapitana. Potem możesz oprowadzać kolegów po Strefie.
Mam nadzieję, że pomogłem!
Z poważaniem,
Kapitan Feelx, Eksplorator Strefy Przyjaźni
#strefaprzyjazni #feels #tfwnobf #tfwnogf
Piękne(✌ ゚ ∀ ゚)☞
Ok, i mam takie szczere pytanie.
Dlaczego na Boga ! przy 4 nie hamujesz ?
Przyznam że byłem nie raz w takich sytuacjach, głodny bliskości pakowałem się w juh wie co juh wie po co,
ale miałem świadomość że jeśli czegoś nie dostanę w zamian (w sensie zaufania/uczucia/bliskości) to się nie pcham tylko np. zmieniam relację na np. czysto koleżeńskie, czy na sexfrend przechodzimy i tyle.
Raz przyznam że nie
Pisze bo sam mialem zostac wrzucony we friendnzone haha
Sie nie dalem bo oznaki byly tak oczywiste, i tak czytam wypok i analizuje co u mnie a co u innych samotnych :D
A z ta bransoletka to jesli można spytac bo ja cie nie znam ty mnie nie znasz , to chociaż sexy byly ?
A ja odmowie (zeby nie byc na kazde jej zawolanie) to pomysli, ze mi na niej nie zalezy i zacznie kontaktowac sie z kims innym
Czemu to jest takie skomplikowane?
chcesz iść i z tego powodu chcesz nie iść ? czy ty się słyszysz !
@ktostamktos: jesteśmy przyjaciółmi i kochamy się jak rodzeństwo. Oczywiście, że nie było.
@shlftp: tak, żeby nie miała absolutnej pewności. Jak będzie chciała się spotkać, to idź, ale, przykładowo, negocjuj trochę. Przesuń termin o pół godziny, bo "widzisz się
Po prostu strach przed samotnością was paraliżuje. Ledwo z 10 komentarzy ma ten wątek a widać jak na dłoni o co chodzi.
@shlftp:
Recepta jest prosta, idź tam, wypachnij się i zacznij podrywać a nie być tylko przyjacielem, założę się że nawet jeśli chwycisz za cycek* i dostaniesz po twarzy, to przez długość relacji i tak dostaniesz sms a kolejnego z pytaniem co robisz. Bo ona też
ale i tak dzieki za pomoc, na pewno sie kiedys przyda
Atakuj i daj jej wybrać (ʘ‿ʘ)
@shlftp: To nie jest staroświeckie myślenie. Tak postępuje każdy, kto ma rozum i godność człowieka.