Wpis z mikrobloga

321 057 - 176 = 320 881

Troszkę ponad #100km z @cree z wczoraj. Link do galerii. #rowerowykrakow samochodem wyjeżdża nieco dalej i zwiedza nowe miejsca. Żywiec -> Szczyrk -> Przełęcz Salmopolska -> Wisła -> Istebna -> trójstyk polsko-czesko-słowacki -> Rajcza -> Koszarawa -> Żywiec. Miała być Góra Żar, ale brakło czasu. I tak się spóźniłem na organizowaną przez siebie domówkę...

2400m w górę. Przełęcz Salmopolska luzacka. Bardzo przyjemnie się pod nią wjeżdża. Za to zjeżdżaliśmy jak trzepaki - aż wstyd. Kubalonka również przyjemna do robienia podjazdów. Noga podawała dobrze, forma jest. Rewelacyjne widoki - szkoda, że czas mnie gonił, bo natrzaskałby rewelacyjnych zdjęć, a tak to większość w czasie jazdy.

10 nowych gmin (łącznie 406 - 16.38%) do #zaliczgmine: Świnna, Istebna, Jeleśnia, Koszarawa, Milówka, Radziechowy-Wieprz, Rajcza, Ujsoły, Wisła, Węgierska Górka. Pierwszy raz udało mi się wyprzedzić @byczys - dotychczasowego lidera naszej zabawy. Hell yeah!

#metaxynarowerze #szosa #rower #rowerowyrownik
Pobierz
źródło: comment_ul9z2yIm8wce8lsI9gUWbktjDSffCAZe.jpg
  • 15
@metaxy: rok temu w weekend majowy byłem na 4-dniowym obozie rowerowym w jakiejś miejscowości nad jeziorem Żywieckim i też miałem wrażenie, że w górach wiosna startuje z opóźnieniem

szkoda, że w tym roku obozu nie będzie (,) - krążą ploty, że UEK przehulał cały hajs na siatkarki, które koniec końców nic imponującego nie osiągnęły