Aktywne Wpisy

XeNinja +117

Krznl +53
Wiecie co? Nikt nie pytał ale sobie mogę pisać co chce - jestem niesamowicie szczęśliwa, że mam mojego męża. Już niedługo nasza 8 rocznica ślubu ʕ•ᴥ•ʔ
Kocham go nad życie, jest moim najlepszym przyjacielem, rozumie mnie jak mało kto, dzielimy wspólną komórkę w mózgu, nie musimy rozmawiać, żeby się rozumieć, też mirkuje, gramy razem w gierki, uwielbiamy spędzać czas razem, śmiejemy się z tych samych rzeczy, jest po
Kocham go nad życie, jest moim najlepszym przyjacielem, rozumie mnie jak mało kto, dzielimy wspólną komórkę w mózgu, nie musimy rozmawiać, żeby się rozumieć, też mirkuje, gramy razem w gierki, uwielbiamy spędzać czas razem, śmiejemy się z tych samych rzeczy, jest po

źródło: comment_Ado4ys7EPrjjg3pUolmFqTSSfAWVwPtJ.jpg
PobierzKomentarz usunięty przez autora
Komentarz usunięty przez autora
Pytanie brzmi - kiedy będziemy pracowali do 72 roku życia a nie czy wrócą do granicy
@SynuZMagazynu: możesz wyjaśnić? Pamiętasz kto w latach 90 tych walczył z bezrobociem wcześniejszymi emeryturami, pomostówkami i rozdawaniem rent na prawo i lewo?
Cofnięcie wieku emerytalnego będzie kosztować tyle, że to będzie ich jedyny postulat, w dodatku populistyczny - bo każdy, kto używa mózgu i ma internet może sprawdzić, czy jest to możliwe w obecnej sytuacji bez obniżenia podatków (a PiS głosował przeciw). Duda to populista - obiecuje mieszkania, cofnięcie wieku emerytalnego, rozwijającą się gospodarkę, ale na pytania - jak? Odpowiedzi nie ma, i nigdy jej nie podał.
@SynuZMagazynu: jasne, spoko, tylko widzę, że Ty NIE dostrzegasz skali problemu. To tak jakbyś miał przy pomocy wiadra i tylko swoich rąk zasypać Wielki Kanion. Afery? Owszem, są, są karygodne ale to tylko małe dziury w owym wiaderku.
Czy zdajesz sobie sprawę, że gdyby sprzedać cały majątek państwa mający jeszcze jakąkolwiek wartość dla inwestorów, to wystarczyłoby to na rok utrzymania emerytów?