Wpis z mikrobloga

@Drach_stu_lej: nie ma co dramatyzować, może jeden z nich to jej były/ewentualnie jacyś koledzy byłego i nie wiem, było jej jakoś po prostu głupio czy coś? Jak jest nieśmiała to bardzo możliwe. Proponuje, żebyś się nie obrażał, tylko powiedział że jest Ci bardzo przykro że nie chce być wobec Ciebie szczera i żeby sama się postawiła w Twojej sytuacji...
  • Odpowiedz
@Drach_stu_lej: To byli po prostu jej kochankowie od ktorych regularnie bierze na dwa baty.

Moje rozowe paski maja kategoryczny zakaz jedzenia chipsow i innych smieci i takich problemow nie mam :)
  • Odpowiedz
@Drach_stu_lej: sama się nie domyśli, bo w ogóle nie będzie się zastanawiać! Musisz jej siarczyście wyrąbać z liścia i wtedy gdy spyta "za co?" powiedzieć żeby się domyśliła. Tylko nie mów "sama wiesz" bo ona nie wie i pewnie zrzuci winę na niesmaczny obiad.

( ͡° ͜ʖ ͡°)
  • Odpowiedz
@Drach_stu_lej: To są po prostu dwaj faceci, z którymi chciałaby się prowadzać, ale oni akurat mają ją w dupie, więc ona znalazła sobie takiego zapychacza / opcję B / frajera, który organizuje jej czas (czyli ciebie). Tamci to pewnie goście z jajami, a ty jesteś taka ciepła klucha ( ͡° ͜ʖ ͡°)
  • Odpowiedz
może jeden z nich to jej były/ewentualnie jacyś koledzy byłego i nie wiem, było jej jakoś po prostu głupio czy coś? Jak jest nieśmiała to bardzo możliwe.

@iga92: Co ty p--------z xD
  • Odpowiedz