Aktywne Wpisy

PrzylepkaZniszczenia +702
źródło: temp_file5879768514148725702
Pobierz
bulbulator90 +12
O sheet here we go again...
Gadam z laska na badoo na luzaku, bez spermienia. Śmiechy i heheszki. Delikatnie raz z niej zażartowałem, i co ? Oczywiście para usunięta.....Widocznie obraziłem królewski majestat....
Już nie mam słów...
#
Gadam z laska na badoo na luzaku, bez spermienia. Śmiechy i heheszki. Delikatnie raz z niej zażartowałem, i co ? Oczywiście para usunięta.....Widocznie obraziłem królewski majestat....
Już nie mam słów...
#

Sprawdziłem wszelkie strony towarzystw opieki nad zwierzętami- zawiodłem się, gdyż na terenie województwa znalazłem jedną taką fundację, w dodatku nie mogłem się dodzwonić. Postanowiłem wezwać straż miejską. Niestety z racji iż mieszkam 100 metrów od Białegostoku podlegam pod inną gminę. Moja gminna straż miejska oczywiście telefonu nie odbierała, a panowie z 986 stwierdzili że poza granice miasta wyjechać nie mogą. Została jedyna opcja- #997. Patrol przyjechał po 15 minutach, wszedł na posesję i na podstawie kartki, która wisiała tam chyba od dzisiaj ustalili właściciela działki i psa.
Kto był tym "obrońcą"? Stowarzyszenie Happy Dog. Przejrzałem zawartość ich strony i wychodzi na to, że to jest ten pies. Czyli odbierają psa a potem pakują go do klatki by przez 24 godziny piszczał i cierpiał. Super!
Sąsiadka która akurat przyjechała opowiedziała policjantom o akcji, która działa się dzisiaj po południu. Kiedy ktoś przyjechał nakarmić tego psa zasugerowała przyjezdnym by lepiej się zajęli psem, bo cały czas piszczy i wyje co uniemożliwiało wszystkim w okolicy zaśnięcie tej nocy. Jak została potraktowana? Zwyzywano ją.
Policjanci zobowiązali się zadzwonić do fundacji i zająć się sprawą. Spisali od nas zeznania i dane z dowodów osobistych i podziękowali za zgłoszenie. Ciekawe co będzie dalej... Sam cieszę się i czuję się #wygryw , bo jako jedyny posunąłem sprawę dalej.
pic rel oczywiście jest
#psy #pies #bialystok #pomagajzwykopem #policja
źródło: comment_6HVwxbJGsi6zRw0YtOTH7i09f5j1IJUA.jpg
Pobierzźródło: comment_4YIi94hUALTTDU5z3sTF8rXBBNmasDXF.jpg
Pobierz@mamapoth @wuju84 @homo_superior @Bezsprzecznie @exploti @JAmaji @SirYabol @chixi @Baniusia
Chyba policja, a raczej telefon od nich ich nieźle zmotywowała do działania. W Screenshocie dalszy obrót sprawy.
źródło: comment_Fb3uFifssFRPDAREdV9xnefBvsQWrTEv.jpg
Pobierz@chixi: mogę
Taką odpowiedź dostałem. Zatkało mnie.
źródło: comment_l0oNQRiyVwBcgWffwDIGdUUEiAbTf0Ky.jpg
PobierzDaj, proszę, znać czy tam jest czy zabrali. Jakby coś mogę się przejść do SDZ, bo mam niedaleko. Mogę się zapytać jakie są procedury w podobnych przypadkach i ew. jak reagować w przyszłości.
@Baniusia: z wydarzenia na fb wynika że ktoś przygarnął psa
"na tymczasie do poniedziałku u mnie, chyba , że nie zdarzy jej się wyć, wtedy zostaje tak długo, aż znajdzie dom. Mam sąsiadów, i ich lubię. razem z Tofiką słuchamy poniższej piosenki ..."
To już 8 Tofik w moim życiu :-)