Aktywne Wpisy
nuKER_ +40
#kryminalne #patologiazmiasta #seba
"17 lat żyję, a ty mi piętnastaka dajesz!?"- Nie żyje autor słynnych słów. Jego zachowanie w sądzie widziała kiedyś cała Polska.
Konrad Nowacki w 2007 roku został skazany za pobicie, którego ofiara cudem przeżyła. Kiedy usłyszał wyrok 15 lat pozbawienia wolności, zaczął się odgrażać w stronę sędziego. Nagranie było tak zwanym hitem internetu, jednym z pierwszych polskich virali.
Po 13 latach wyszedł na wolność, a w
"17 lat żyję, a ty mi piętnastaka dajesz!?"- Nie żyje autor słynnych słów. Jego zachowanie w sądzie widziała kiedyś cała Polska.
Konrad Nowacki w 2007 roku został skazany za pobicie, którego ofiara cudem przeżyła. Kiedy usłyszał wyrok 15 lat pozbawienia wolności, zaczął się odgrażać w stronę sędziego. Nagranie było tak zwanym hitem internetu, jednym z pierwszych polskich virali.
Po 13 latach wyszedł na wolność, a w
źródło: IMG_0397
Pobierz
Sisal35 +95
#mecz wszyscy piszą ze Szwecją uja grała, a mi się przypomniała Grecja gdy wygrała euro. Silna obrona składne kontrataki i wysoki pressing po którym grabara nie miał siły nawet do połowy boiska wykopać. I dobrze że nie lecimy do USA bo lansu batyra bym nie zdzierżył.

System operacyjny... OK
Witaj! Co chcesz zrobić?
Co powoduje Twoje problemy ze snem?
Zawsze możesz (A)nulować.
Zmniejszać dawkę, aż do odstawienia.
Poradę zakończono. Co chesz zrobić teraz?
To wstań i idźsię napić. Choćby z kranu.
Poradę zakończono. Co chesz zrobić teraz?
Komentarz usunięty przez autora
Tak, idę spać. Śpij dobrze.