Wpis z mikrobloga

#kryminalne #patologiazmiasta #seba
"17 lat żyję, a ty mi piętnastaka dajesz!?"- Nie żyje autor słynnych słów. Jego zachowanie w sądzie widziała kiedyś cała Polska.

Konrad Nowacki w 2007 roku został skazany za pobicie, którego ofiara cudem przeżyła. Kiedy usłyszał wyrok 15 lat pozbawienia wolności, zaczął się odgrażać w stronę sędziego. Nagranie było tak zwanym hitem internetu, jednym z pierwszych polskich virali.

Po 13 latach wyszedł na wolność, a w 2025 roku zrobiło się o nim głośno, bo policja wystawiła za Nowackim list gończy. Teraz pojawiła się informacja, że mężczyzna nie żyje. Miał doznać urazu głowy i zmarł na oddziale intensywnej terapii w szpitalu w Lublinie.

Doszło do tego zaraz po tym, jak wyszedł z zakładu karnego. Pod koniec sierpnia sam zgłosił się na policję i miał do odsiadki blisko 3 miesiące. Zmarł w połowie grudnia.
nuKER_ - #kryminalne #patologiazmiasta #seba
"17 lat żyję, a ty mi piętnastaka dajesz...

źródło: IMG_0397

Pobierz
  • 83
  • Odpowiedz
  • Otrzymuj powiadomienia
    o nowych komentarzach

@nuKER_: wyszedł po 13 latach czyli w 2020, zaraz po tym doznał urazu głowy i w tym samym roku zmarł, a w 2025 policja wystawiła list gończy? Nic z tego nie rozumiem, całe lata nauki czytania ze zrozumieniem jak krew w piach:D
  • Odpowiedz
No i po co go utrzymywali? Pamiętam jak typ to zrobił i grzali temat w TV. Od razu mówiłem, że to tylko marnowanie kasy i trzeba go było chociaż na organy. No i zmarnowaliśmy kasę. Z takich ludzi jak on nic nie będzie, bo to trzeba mieć srogo nawalone pod kopułą, by PRÓBOWAĆ zab%% drugą osobę. Myśleć, to wielu se myśli, ale żeby po pierwszym ciosie nie przestać, to trzeba to zrobić
  • Odpowiedz