Wpis z mikrobloga

Ja Ci powiem, że chłopaki ode mnie smigaja na takich za 160 i mają pięknie wszystko ogarnięte, nawet na nich skaczą. A takie za tą cenę to nie wiem, lepiej zainwestować chyba.
@DooWo:
  • Odpowiedz
@DooWo: Jak dla mnie strata kasy. Typowe marketówki.
Pierwszy model dla dzieci chyba, bo regulowane
Drugi model - kółka do wymiany za kilkadziesiąt kilometrów maksymalnie(zależnie od wagi)
Trzeci model - kółka do wymiany natychmiast, więc na start masz dodatkowy zakup, tak samo jak w poprzednim modelu. W takiej sytuacji już lepiej kupić coś za te 150 (chociaż jakieś używki rollerblade itp. moze dorwiesz) z lepszymi kółkami.
  • Odpowiedz
@csmrex: Chyba w takim razie podziękuję rolkom, liczyłem na coś taniego używanego żebym raz w tygodniu mógł się przejechać na +/- 10km, taka odmiana od biegania.
Czyli mówisz, że smród, kiła i mogiła z tych rolek tylko ?
Chyba, że kupić te same bauery tylko, że większy rozmiar ? >.<
  • Odpowiedz
@DooWo: No te salomony są najlepsze z tych które podałeś ( ͡° ͜ʖ ͡°) Nie widzę dokładnie w jakim są stanie, ale nie wyglądają źle, weź go poproś o jakieś lepsze zdjęcia. Jak kółka do wymiany będą no to i tak wtedy warto, bo w używkach i tak zawsze trzeba będzie wymienić po jakimś czasie. Nie wiem jakie tam koła wejdą maksymalnie, ale myślę że 80mm będą
  • Odpowiedz
@csmrex: Jak nie będzie z nimi tragicznie, to i tak pewnie będę je zmieniał w środku wakacji albo nawet dopiero na następną wiosnę.
  • Odpowiedz