Wpis z mikrobloga

@Stachan: wiem o tym ( ͡° ͜ʖ ͡°) pewnie jeszcze z 1.5 roku potrwa zanim będzie wersja z numerkiem 1.0 ( ͡° ͜ʖ ͡°) tylko przydałoby się żeby jacyś graficy 3d teraz zrobili model świata w hipoly i postaci i wszystkiego ( ͡° ͜ʖ ͡°) bo tesalacja wszystkiego to zabije kilka kart
  • Odpowiedz
@Jurigag: Ale tak swoją drogą to... O kurde, to jest piękne. Jak wcześniej myślałem że ten mod to niepotrzebny badziew, sztuka dla sztuki "bo po co komu DirectX11 w Gothicu", tak teraz nie mogę się doczekać tego moda. Ale pewnie sobie poczekamy ze dwa lata na finalną wersję. Ale warto czekać. Tylko jaka karta to pociągnie? No i żeby coś takiego z jedynką ktoś zaczął robić...
  • Odpowiedz
@krzywy_banan: do jest ten sam silnik więc przeniesienie tego do jedynki to tylko kwestia zmiany adresów pamięci do określonych rzeczy i tyle, jest już jakaś wersja na gothica 1, tylko po prostu autor na razie skupia się na gothicu 2, co do karty to z tym nie ma problemu bo jest to optymalizowane naprawdę dobrze jak do tej pory, u mnie na hd 7850 było bez problemu 40-60 fps
  • Odpowiedz