Aktywne Wpisy
Bunch +655
Ile jeszcze typ bez wyroku ma siedzieć w więzieniu za to, że patusy taranujące drogę chciały go pobić i odjechał? Wiecie, że ta sprawa NADAL jest niezamknięta?
#pytanie
#pytanie
soshiu +1
Schudlem 7 kg w tydzien (z 77 do 70) Nie celowo, ale praktycnie nie mam apetytu, nie wiem czemu. Czy to powod do niepokoju? No bo chyba apetyt powinien byc nawet wiekszy skoro duzo cwicze? (Na basenie codziennie, jezdze tez na rowerze) #odchudzanie #dieta #zdrowie
W ciągu dnia oczywiście odbywają się sesje, ślicznie ubrani ludzie pięknie się produkują, trwają merytoryczne dyskusje i w ogóle poziom #!$%@? sufity. Niemniej, w zeszłym roku podczas plenarnej sesji otwierającej całą imprezę, po odczytach, odznaczeniach, przemowach i oklaskach, na sam koniec o głos prosi pewien wiekowy, szanowany w środowisku profesor. Podchodzi do mikrofonu z plikiem kartek zawalonych tabelami i wykresami. Chrząka i zaczyna:
- Szanowni państwo, jest mi niezmiernie miło przebywać wśród państwa już dziewiętnasty raz. Takie okazje do spotkań, wymiany myśli i poglądów są niezwykle cenne. Jednak chciałbym państwu powiedzieć, że interdyscyplinarny zespół z mojego uniwersytetu przeprowadził badania dotyczące różnego typu konferencji naukowych. Z rezultatów tych badań wynika, że nasza konferencja jest na drugim miejscu w kraju pod względem ilości wypitego alkoholu na osobę oraz, jakby to ująć, nieformalnych spotkań osób płci przeciwnej w pokojach hotelowych...
Tu przerwał, patrzy po sali, a tam cisza jak makiem zasiał. Ludzie patrzą po sobie skonsternowani. Normalnie zatkałokakało.avi. Nagle jeden starszy człowiek, jakiś doktor z południa kraju wstaje, poprawia krawat i nieśmiało mówi:
- Nie wiem jak państwo, ale ja jestem zaskoczony tymi badaniami. Mimo, że jestem tu stałym bywalcem, nigdy nie nadużywałem alkoholu, a niedwuznaczne relacje z kobietami są mi zupełnie obce.
Na to przemawiający wcześniej profesor poczerwieniał, grymas na twarzy zaczął mu się zmieniać i jak nie huknie do mikrofonu:
#heheszki #nauka #pracbaza
Komentarz usunięty przez autora
Tagi są aż tak spieprzone, że nie tylko się nie ładują, ale także nie blokują?