Aktywne Wpisy
Pompejusz +87
Pamiętam Marsz Niepodległości 2013. Wtedy się trochę bujałem z nacjonalistami. Lubiłem historię, a w moim zadupiu brakowało akademickich środowisk to ONR były jedynymi z którymi mogłem pogadać o czołgach WW2.
Na Marszu wszyscy żeśmy krzyczeli Ruską ku*wa aeoeoeo. A jak zaczęła się palić ruska ambasada to tłum ogarnął szał, nacjonalistyczne serca zaczęły płonąć.
Dzisiaj ci starzy znajomi apelują o dogadanie się z ruskimi i udostępniają ruską propagandę.
#wojna #ukraina #rosja
Na Marszu wszyscy żeśmy krzyczeli Ruską ku*wa aeoeoeo. A jak zaczęła się palić ruska ambasada to tłum ogarnął szał, nacjonalistyczne serca zaczęły płonąć.
Dzisiaj ci starzy znajomi apelują o dogadanie się z ruskimi i udostępniają ruską propagandę.
#wojna #ukraina #rosja
dziobnij2 +19
Znowu siedzę po północy w maku, bo nie chcę wracać do domu. Czeka mnie tam tylko gnicie przed kompem. Zastanowiłem się nad swoim życiem i uważam że to religia częściowo zniszczyła mi życie. Jako nastolatek byłem głęboko wierzący. Uważałem że sex bez ślubu to straszliwy grzech więc unikałem kontaktu z kobietami jak mogłem, że picie z kolegami to nie dla mnie bo to patola a ja jestem ten lepszy. Na imprezy bałem
Tak, patrze na was, #antyradio , obyście zgnili w sztumie za stresowanie ludzi w porannych korkach :D
Wołam rzecznika @ciechan666 - panie kochany, kto pozwala na takie kwiatki?
#gorzkiezale troche
reklamując stoperan... Nosz #!$%@?...
@PerkoS: to samo, może w nieco lżejszym wydaniu, za dźwięk klaksonu.
Serio.
Wpis się trochę podgrzał (✌ ゚ ∀ ゚)☞ i ludzie to czytają, więc małe sprostowanie - nie hejtuję Antyradia, bo to dotyczy wielu stacji i w dodatku najczęściej w jakiś reklamach.
Po prostu dziś rano chłopaki mówili jakieś dżołki na antenie właśnie z syreną w tle i mnie to zmierziło. Dobre pół minuty wyła i poważnie się zastanawiałem czy to aby na pewno u mnie gdzieś nie
Myślałem, że na zawał zejdę
Swoją drogą świetna robota przy Turbo Topie jak Jah Jah był chory! ( ͡° ͜ʖ ͡°)
#sztum
Za każdym razem mi skacze ciśnienie gdy się tym zaczyna bawić na tylnym siedzeniu i widzę te błyski w lusterku.
Kierowcy samochodów obok myślę się czują podobnie.
@amoook: Tam przynajmniej można się szybko zorientować, bo to hamerykański sygnał :D