Aktywne Wpisy
mickpl +844
Pizzeria na Jagodnie przywiozła stojącym w kolejce do głosowania 300 placków i nie chciała za to pieniędzy. Pracownicy zostali po godzinach.
Ludzie zachwyceni, fajna akcja.
Wyborcy pis ich od tygodnia hejtują, wysyłają pogróżki, wyzywają od ruskich onucy i piszą że to Niemcy zasponsorowali.
pis nie ma wyborców tylko wyznawców, a bycie pisowcem to jednak stan umysłu XD
#polska #hejt #polityka #wybory #pizza #wroclaw
Ludzie zachwyceni, fajna akcja.
Wyborcy pis ich od tygodnia hejtują, wysyłają pogróżki, wyzywają od ruskich onucy i piszą że to Niemcy zasponsorowali.
pis nie ma wyborców tylko wyznawców, a bycie pisowcem to jednak stan umysłu XD
#polska #hejt #polityka #wybory #pizza #wroclaw
JanRouterTrzeci +81
Rozbraja mnie to, że pracownicy #korpo #korposwiat jutro "jadą do pracy" xD
Co za #!$%@? akcja żeby mając w domu prąd, internet i służbowego laptopa kapo kazał przyjeżdżać do szklanej klatki xD i goje przyjeżdżają xD na własne życzenie zresztą
Nawet nie dziwię się middle managementowi, bo w trakcie pandemii na zdalnych te wszystkie juleczki HR coordinator 4k ewidentnie waliły w #!$%@? na grubalu. Wdzwania się typiara na Teams meeting, a tam
Co za #!$%@? akcja żeby mając w domu prąd, internet i służbowego laptopa kapo kazał przyjeżdżać do szklanej klatki xD i goje przyjeżdżają xD na własne życzenie zresztą
Nawet nie dziwię się middle managementowi, bo w trakcie pandemii na zdalnych te wszystkie juleczki HR coordinator 4k ewidentnie waliły w #!$%@? na grubalu. Wdzwania się typiara na Teams meeting, a tam
Nie palę od eee miesiąca i
1. Kondycja moich włosów widocznie jest lepsza
2. Cera też dużo zdrowsza
3. Jestem duuuużo spokojniejsza
4. Nie śmierdzę fajkami
5. Hajs się zgadza
Profit?
#oswiadczenie #profit #ciekawostki #papierosy #zdrowie #wyznaniezdupy
@gibpotatoe: nie czekaj az sie skonczy, wyrzucaj paczke i przestan teraz u mnie zadzialalo
@TheStig007: gratki dla Ciebie, a co do jedzenia to bałam się o to, że będę więcej jeść, ale nie pozwalam sobie na to bo (nie będąc skromną) mam za fajną figurę ... :D
@Karolinkaaa: Po jakim czasie były pierwsze efekty tegoż?
A czuje to np. po tym jak nie myślę co chwilę kiedy będę mogła wyrwać się na fajkę
pytanie ... chcesz rzucić palenie?
http://flo.internetdsl.pl/LatwySposobNaRzuceniePalenia.pdf
Jeżeli jesteś mądrym chłopcem to po przeczytaniu tej książki dojdziesz do kilku wniosków.
Nie obiecuję, że po niej przestaniesz palić, ale polecam tą książkę nawet niepalącym.
Ode mnie mogę powiedzieć, że w książce rzucanie palenia jest ukazane w taki sposób, że staje się ono przyjemnością w pewien sposób :) nie jestem w stanie "zbić" Ci wszystkich informacji.