Wpis z mikrobloga

Treść przeznaczona dla osób powyżej 18 roku życia...
  • 4
  • Odpowiedz
  • Otrzymuj powiadomienia
    o nowych komentarzach

@stjimmy: Zasyp: pilzneński, wiedeński, carabelge i zakwaszający. Drozdze Danstar Belle Saison, a chmiele Equinox na goryczke i aromat i Nelson Sauvin na smak i aromat. Oraz dodatki, zielony pieprz, kolendra i skorka grapefruita.
  • Odpowiedz
@Quimeen: Ostatnio robiłem prawie klon Electric India z BD. Do gotowania na ostatnie 5 minut poszło 200g miodu spadziowego (lubię, a wrzosowego nie mogłem znaleźć), a na flameout łyżka świeżo zmielonego pieprzu czarnego i starta skórka z 4 pomarańczy. Cały dom potem tą pomarańczą pachniał :D Dziwnych aromatów od pieprzu jak na razie nie zauważyłem
  • Odpowiedz