Potrzebuję osoby, która zrobiłaby 3 łatwe programiki na zajęcia(właściwie to przerobiła moje poprzednie), w zamian za jakieś skiny z CS:GO, ewentualnie wdzięczność lub przysługę.
Programy są poważnie łatwe, tylko nie mam czasu ich zrobić.
1. Użyj funkcji zaprzyjaźnionej w programie z poprzednich zajęć(zaprzyjaźnione) 2. Rozbuduj program z poprzednich zajęć o kilka różnych konstruktorów w tym domyślny. Zastosuj listę inicjalizacyjną do zainicjowania składników klasy będących obiektami innych klas. Użyj konstruktora kopiującego.(konstruktory/destruktory) 3. Proszę wzbogacić program z poprzednich zajęć o klasy osoba oraz lekarz wykorzystując mechanizm dziedziczenia(dziedziczenie)
SEXY SZATYNKA ? Faceci jak ona wam sie podoba ? Kobiety co myslicie o takim stylu? Te brwi, usta, rzesy, piersy, makijaz, ubor itd. Ocencie jej wyglad i styl
Potrzebuję osoby, która zrobiłaby 3 łatwe programiki na zajęcia(właściwie to przerobiła moje poprzednie), w zamian za jakieś skiny z CS:GO, ewentualnie wdzięczność lub przysługę.
Programy są poważnie łatwe, tylko nie mam czasu ich zrobić.
1. Użyj funkcji zaprzyjaźnionej w programie z poprzednich zajęć(zaprzyjaźnione)
2. Rozbuduj program z poprzednich zajęć o kilka różnych konstruktorów w tym domyślny. Zastosuj listę inicjalizacyjną do zainicjowania składników klasy będących obiektami innych klas. Użyj konstruktora kopiującego.(konstruktory/destruktory)
3. Proszę wzbogacić program z poprzednich zajęć o klasy osoba oraz lekarz wykorzystując mechanizm dziedziczenia(dziedziczenie)
Komentarz usunięty przez autora Wpisu