Wpis z mikrobloga

@JavaDevMatt: Ja wyrażam tylko swoja opinie, dla mnie na tym filmiku było zero funu - nie było też momentu w którym gracz grałby jakąś mega skomplikowaną melodię bez błędu, najlepiej przez nieco dłuższy okres czasu - coś na zasadzie - "a patrz tak będziesz wymiatał"
  • Odpowiedz
@duskhorizon: dziekuje. :) Mam po prostu podejcie, by pokazac jaka faktycznie jest gra, a nie mydlic oczu zapewnieniami, ktorych nie moge spelnic. To prosta gierka z elementem edukacyjnym -> nie zadne guitar hero.
  • Odpowiedz
@JavaDevMatt: Bardzo fajny pomysł na grę, serio może pomóc niektórym w ogarnianiu nauki nut/gry na klawiszach. Analogia kumpla powyżej do guitar hero nietrafna, ale faktycznie, warto z czasem dodać kilka elementów gamifikacyjnych... ale bez przesady xD.
  • Odpowiedz
@sortris: zawsze moge z czasem poprawiac rzeczy, dodac nowy filmik promocyjny itp. po prostu poprawic mozna wsyzstko w nieskonczonosc i nigdy nie bedzie sie w 100% zadowolony. :) Aktualnie koncze stronke promocyjna, chce napisac jakas retropsektywe projektu i jutro wcisne czerwony guzik ( ͡ ͜ʖ ͡)
  • Odpowiedz