Wpis z mikrobloga

Jedno co mnie #!$%@? w Kanadzie to ilość menelstwa. Czasem strach jeździć autobusem i chodzić po centrum miasta. Już chyba z 3 razy jakiś naćpany żul się do mnie #!$%@?ł i gada jakieś pierdoły. Jak gadałem ze znajomymi, którzy tutaj też nie dawno przyjechali to mają takie same spostrzeżenia. Raz jakiś murzyn mnie szarpał w autobusie wskazując na jakąś kobietę i krzycząc, że to moja dziewczyna ʕʔ Ale #!$%@? sięgnęło zenitu kiedy wprowadzili się do mieszkania nad nami jacyś podludzie (matka z córką). Matka pracuje na nocki, natomiast 25letnia +/- córka całymi dniami się #!$%@?, a w nocy jak nie ma matki to od czasu do czasu sprowadza swojego murzyna i się dupczą całą noc. Teraz już się przyzwyczaiłem, ale na początku jak #!$%@? wracał do domu o 3 w nocy, to tak hałasował, że codziennie mnie budziła. Aha, no i w końcu śnieg stopniał i się okazało, że pod moim balkonem leży z 5 worków na śmieci, które od upadku się porozrywały, także wszystko #!$%@? równo. Jak można #!$%@?ć worki na śmieci za okno? Czuje się jakbym mieszkał w jakimś kraju 3 świata. Najlepsze jest to, że próbowaliśmy to zgłaszać na policję już kilkukrotnie, ale gówno mogą zrobić. Eh, #!$%@? mnie już to okropnie. Sufity tutaj są 5x cieńsze niż w Polsce i wszystko się niesie. Każde tupnięcie trzęsie całym domem, dlatego wymagane są dywany (a #!$%@? sobie położyły parkiet, żeby niosło się jeszcze bardziej...............). Musiałem się wyżalić ʕʔ
#gorzkiezale #coolstory #truestory #emigracja #kanada
  • 19
@Icesowy: Ona narazie nic a jej chlopak wykonczeniowka.Moglbys powiedziec cos o zarobkach tam?Tak myslalem ze moze byc cos zalatwili jakby tam sie oni sami udomowili ale niewiem czy nie lepiej gdzies w europie
@Icesowy: wiesz może czy jest tam możliwość emigracji inna niż pozwolenie na pracę czy programy emigracyjne? Z tego co czytałem ciężko się tam wkręcić..