Aktywne Wpisy

Bunch +67
Treść przeznaczona dla osób powyżej 18 roku życia...
stanley___ +2
#pytanie
Napisała do mnie dziewczyna kolegi (obecnie przechodzą kryzys) z zapytaniem czy bym nie chciał z nią pojechać na kilka dni w góry. Jej wujek ogarnie nam domek.
W sumie to myślałem nad jakimś krótkim wyjazdem regeneracyjnym ale nie miałem z kim. Tylko teraz pojawia się pytanie czy oby na pewno byłoby to w porządku wobec kolegi. Co o tym myślicie?
Nawet jej nie dotknę.
Napisała do mnie dziewczyna kolegi (obecnie przechodzą kryzys) z zapytaniem czy bym nie chciał z nią pojechać na kilka dni w góry. Jej wujek ogarnie nam domek.
W sumie to myślałem nad jakimś krótkim wyjazdem regeneracyjnym ale nie miałem z kim. Tylko teraz pojawia się pytanie czy oby na pewno byłoby to w porządku wobec kolegi. Co o tym myślicie?
Nawet jej nie dotknę.
źródło: temp_file1252786484093219342
Pobierz

#4konserwy #wykopobrazapapieza #gorzkiezale #oswiadczenie
@MarianKolasa: Nie każdy zna dobrze zasady społeczności internetowych i widząc filmy w stylu "Jan Paweł II gwałcił małe dzieci" po prostu reaguje złością na coś, co obraża ważną dla nich osobę. Co innego krytyka, a co innego takie gówniarskie wyszydzanie.
@Trosso: Uważasz tego typu filmy za "naturalną" odpowiedź? Gratuluję zatem.
Mieszkam w największym mieście w Polsce. Średnio 3-4 razy w tygodniu przejeżdżam je wzdłuż. Nie przypominam sobie żeby na głównych trasach komunikacji były jakiekolwiek symbole, czy pomniki dotyczące papieża. Gdzie jest ten kult jednostki? Ktoś cię do czegoś zmusza? I czemu tak bardzo interesuje cie kto jest ważny dla innych ludzi
Przykladowo: