Wpis z mikrobloga

Wkurza mnie, że przegrałam w tę grę tak wielki kawał swojego życia, że ona nigdy nie wyjdzie z mojej głowy i te soundtracki zawsze będą mnie cholernie poruszać. Mam więcej wspomnień z Aden niż ze szkoły ._.
#muzyka #muzykazgier #lineage2 #nolife
N.....a - Wkurza mnie, że przegrałam w tę grę tak wielki kawał swojego życia, że ona ...
  • 145
  • Odpowiedz
  • Otrzymuj powiadomienia
    o nowych komentarzach

@grzybas: Thug chyba wtedy. Grałem w dune na BFDE jak była bodajże 2 odsłona... Alliance - Empire chyba wtedy było? Z klanem Enclave? Nie pamiętam już dokładnie. Za to pamiętam , że mieliśmy kosę z klanem RoD (Riders of destiny?) Był tam spoko gość - RollingStone, grałem z nim na późniejszych servach. Tak samo jak z goścmi z klanu Heaven (potem był jakiś merge z dune).
  • Odpowiedz
@Nokja: ojej ale mi przypomniałaś, też grałem w to w chooy, niezapomniane pvp i klimat, młodość spędzona przed kompem a jednak nie żałuję. Pamiętasz spsa na c4? (ʘʘ)
  • Odpowiedz
  • 0
@piotruch: wiele starych kronik miało swoje przesadzone profy :P potem to się w miarę wyrównało, ale necro się bałam jeszcze bardzo długo, po tym jak mnie jakiś pozamiatał sam jak mialam Zariche xD
  • Odpowiedz
@Nokja: sztylety były jebniete we wszystkich kronikach w ktore gralem, pamiętam jak na interlude zamiatalismy z kumplem po 30 kolesi we dwa daggery :D mialem filmiki nawet ale poszły się j---c juz jakis czas temu. Kolegi jeszcze sa na youtube jak wpiszesz purkur to cos znajdziesz ( ͡° ͜ʖ ͡°)
  • Odpowiedz
@Polansky: takie były początki nie mieliśmy super sprzętu ale trochę ścigaliśmy rusków :D lanca też spalił kiedyś jakieś duale +16 albo i wyżej o ile pamiętam :)
  • Odpowiedz