Aktywne Wpisy

Nie rozumiem fenomen tego Edwarda warchockiego. Przecież to jest k---a jakieś totalne bezbectwo xD #edwardwarchocki #heheszki #niewiemjaktootagowac
źródło: 39197fc2d0be4d2bb469112b5775afe7
Pobierz
PierwszyPuchacz +136
Większość eleity politycznej zdefekowala się w gacie xD #lekarz100k
Czyżby to był gwóźdź do politycznej trumny tuska i trzaska specjale z małej?
Czyżby to był gwóźdź do politycznej trumny tuska i trzaska specjale z małej?
źródło: 2635
Pobierz

Cześć Mirki, mam problem!
Mieliśmy do oddania projekty napisane w C++.
Wszystko byłoby w porządku (program testowany na 4komputerach + komputer laboratoryjny) gdyby nie to że ćwiczeniowiec napisał nam że na jego komputerze program się wysypuje. My oczywiście wielkie oczy bo wszystko działa jak należy i nie potrafimy znaleźć rozwiązania problemu bo po prostu program działa na kilku komputerach, tylko na jego są jakieś problemy... Wtf mocne...
Także mireczki może spotkaliście się kiedyś z takim przypadkiem?? Proszę o pomoc bo ja sam już nie wiem co robić...
@tagujenanocnej: za te polskie nazwy wszystkiego powinien miec prawo juz was wywalic z uczelni
A nie, że "nie działa "
BSTWartosc - niezdefiniowana wartość zwracana gdy r == NULL
BSTrysowanie - sprawdzasz czy r != NULL, a dalej korzystasz z r->left, r->right gdy r może być NULL, i tu pewnie się wywala.
Włącz wszystkie ostrzeżenia kompilatora, traktuj je jako błędy. Naucz się korzystać z debuggera. Zapytaj prowadzącego przy jakich danych wejściowych program się wysypuje.
-pedantic, który wyłącza rozszerzenia kompilatora.