Aktywne Wpisy

bartlomiej_rakowski +344
źródło: Zdjęcie z biblioteki
Pobierz
CzasemBiegam +94
Mirki z tagu #gielda za tydzień mam egzamin maklerski i psycha już siada od nauki. Dajcie plusa albo dobre słowo żebym wytrzymał już na ostatniej prostej a w podziękowaniu, to jak zdam będę wrzucać rekomendacje i wystarczy robić inaczej niż ja żeby zarobić ( ͡º ͜ʖ͡º)

@psposki: nie chciałem ( ͡° ͜ʖ ͡°)
też mi się tak wydaje. Zresztą w historii Kościoła było kilu papieży
@Szab: To jest akurat fakt, potwierdzony przez nauczycielkę z ponad 30 letnim stażem i przeciwniczkę JKM xD
Przypominam o dogmacie o nieomylności papieża w sprawach wiary.
Właśnie
Mówił wielokrotnie że globalne ocieplenie istnieje, jest cykliczne i nie ma nic wspólnego z działalnością
Jestem ewangelikiem i mocno mnie to ziębi. Jednak to, że dużo ludzi którzy są postrzegani jako osoby co najmniej kościołosceptyczne tak propsuje Franciszka to mi się lampka ostrzegawcza zapala. Poza tym jego wypowiedzi o zwierzętach, gejach i ładzie społecznym stoją według mnie na mocnym kursie kolizyjnym z Biblią.
Nie
źródło: comment_qRL776hQjIqkEtT7Obw9Dkc0a02CrnGo.jpg
Pobierz@maciej-kalinowski: @ImInLoveWithTheCoco: Tylko mówię, że tutaj powiedział coś totalnie innego. Wypowiadam się jako osoba, która słuchała wykładu - nie jako osoba, która śledzi jego wypowiedzi.
@Szab: ŁOBUZ KOCHA NAJBARDZIEJ muszę powiedzieć Adrianowi żeby mnie czasem jebnął xD
Bo nie jesteś w stanie zrozumieć prostego zdania pisanego