Aktywne Wpisy
ZygmuntJedyny +216
Trias +579
Ludzkość nie wynalazła jeszcze tortury wystarczająco okrutnej, żeby nadawała się dla typków, którzy wymyślili te wszystkie wyskakujące okienka, powiadomienia itp.
Sram na wasze ciasteczka. Nie chcę otrzymywać powiadomień. Wiem, że jestem w trybie pełnoekranowym, przecież sam go, k---a, włączyłem. Nie, nie udostępnię kalkulatorowi mojej lokalizacji. I na pewno nie wyłączę adblocka, bo wtedy już w ogóle zasracie mnie tymi wyskakującymi gównami.
#gorzkiezale #w---w #zalesie #d-------------------e
Sram na wasze ciasteczka. Nie chcę otrzymywać powiadomień. Wiem, że jestem w trybie pełnoekranowym, przecież sam go, k---a, włączyłem. Nie, nie udostępnię kalkulatorowi mojej lokalizacji. I na pewno nie wyłączę adblocka, bo wtedy już w ogóle zasracie mnie tymi wyskakującymi gównami.
#gorzkiezale #w---w #zalesie #d-------------------e
zrobiłeś błędy w obrazku, podzieliłes źle wyrazy "zazw-yczaj", "bie-dronce".
może ci to rozrysowac?
@flejwaflejwaplejapleja: nie ma to jak rzeczowe, nieoparte na emocjach podejście do tematu.
Nie rozumiem, dlaczego pełnowartościowa dieta miałaby nie móc zawierać suplementów (szczególnie że większość świata powinna suplementować w zimie witaminę D, a ludzie po 50 witaminę B12 - chociaż coraz więcej dietetyków skłania się do zalecania jej wszystkim; z kolei zapotrzebowanie na kwasy Omega-3 może być niektórym łatwiej spełnić biorąc suplement, jeżeli nie jedzą każdego dnia tłustych ryb).
btw
nie dbasz o podstawowe zasady własnego języka, puszczasz jakieś mizoginistyczne teksty, prymitywne argumenty ad personam. jeśli tak ma wyglądać "postępowy, rozwijający się" wegetarianin, to trochę słabo.
naucz się czytać ze
to nie jest mizoginistyczny tekst?
Różnica jest taka, że pierwsza zaczęłaś je używać.
nie wydaje mi się.
a dlaczego odnosisz się do mojej płci, skoro temat tego nie dotyczy?
2015
Ktoś wdaje się w dyskusje z chapeaunoir.
@maria_antonina: ale najpierw naucz się dyskutować bez używania krętactw ad personam na samym starcie.
@pawlak nie dyskutuj z tym dzieckiem @flejwaflejwaplejapleja , chce być jak marianbaczal ale brakuje mu z 60 punktów IQ. Każdy jego wpis lub komentarz to skrajna żeżuncja.
@nie_tak_szybko: Jest żadnym dowodem, odkąd człowiek potrafi wykonywać narzędzia, rozpalać ogień itp.
Ale rozumiem, że ty stawiasz siebie na równi ze zwierzętami xD
Komentarz usunięty przez autora
@mocart: człowiek dzięki rozwiniętemu mózgowi może podejmować decyzje, może określić czy coś jest dobre, czy nie. Zabijanie i hodowla zwierząt w klatkach nie jest, więc robienie tego jest sprzeczne z ludzkim rozumem ( ͡° ͜ʖ ͡°)
@PilariousD: człowiek jest wszystkożerny i nie ma o co się sprzeczać. Jednak