Jedzie Korwin samochodem i potrąca pieszego. Wysiada z samochodu, bierze go na kark, wsadza do samochodu i zawozi do szpitala. W szpitalu poszkodowany ocknął się i pyta się Korwina: - Człowieku uratowałeś mi życie. Jak Ci się odwdzięczę? - Niedługo są wybory zagłosuj na mnie. - Ja upadłem na dupę, a nie na głowę.
@donmuchito1992: BUAHAHAHA jak czytam komentarze kuców to kisnę xD K---a zero dystansu "hurrr durrr idź głosuj na Grodzką", "Ciekaw jestem na kogo ty głosujesz", "Boli cię że nie chce wspierać Ukrainy" xD #podludzie Gdyby sami zasunęli kawał na temat innego kandydata i ktoś by się oburzył to by jęczeli że nie ma poczucia humory i w ogóle... Nawet mi was nie żal, jednym z powodów dla którego nigdy
@donmuchito1992: Masz godło Ukrainy na avku (pic rel). A Korwin co mówił? Że nie chce wspierać ukrainców więc wiadomo skąd taki post, a jak się mylę to mi powiedz z czym się nie zgadzasz i na kogo zagłosujesz, jakaś normalna, poważna merytoryczna rozmowa. Pozdrawiam.
Nie popieram żadnej ze stron w wojnie na wschodzie, środowisko Korwina jestem w stanie poprzeć jako mniejsze zło, ale tutaj ogółem #bekazpodludzi w komentarzach. Korwin w sprawie Ukrainy akurat konfabuluje co do faktów.
Nie wiem jak wy możecie zagadywać do lasek na żywo, dosłownie każda do której chciałem zagadać po chwili witała się ze swoim chłopakiem, albo do niego pisała, dziś miałem takie 2 przypadki xD #tinder #zwiazki #randki
- Człowieku uratowałeś mi życie. Jak Ci się odwdzięczę?
- Niedługo są wybory zagłosuj na mnie.
- Ja upadłem na dupę, a nie na głowę.
#korwin #heheszki #suchar #polityka
@donmuchito1992: od kiedy ukraincy maja prawo głosu w Polsce?
Serio pytam.
Silna, niepodlegla ukraina.
Dobre, nie?:D
Komentarz usunięty przez moderatora
@CichyBob:
No dobra, ale kogo to obchodzi? xD
żart 8/10
bul d--y kuców 10/10
Pozdrawiam.