Aktywne Wpisy
Tywin_Lannister +844
Przez ośmiorniczki za 120 zł upadł poprzedni rząd, bo elektorat się #!$%@?ł.
120 mln zł pałacowych szpagatów Morawieckiego elektorat i tak będzie miał w dupie.
120 mln zł (a to pewnie nie wszystko) to prawie 300 deweloperskich klitek. Jeżeli posiadasz jedną taką klitkę, to przez kilkanaście lat życia jesteś do przodu 2-3 koła każdego miesiąca, bo nie musisz brać kredytu - jeśli sobie nie życzysz. Jeżeli masz dwie-trzy takie klitki, to już
120 mln zł pałacowych szpagatów Morawieckiego elektorat i tak będzie miał w dupie.
120 mln zł (a to pewnie nie wszystko) to prawie 300 deweloperskich klitek. Jeżeli posiadasz jedną taką klitkę, to przez kilkanaście lat życia jesteś do przodu 2-3 koła każdego miesiąca, bo nie musisz brać kredytu - jeśli sobie nie życzysz. Jeżeli masz dwie-trzy takie klitki, to już
chemikorganik +71
Nowoczesne osiedle deweloperskie. #wroclaw #patologiazewsi #mieszkaniedeweloperskie #narkotykizawszespoko
Serio.
kogo to obchodzi?
trochę bardziej "oczytani" i "doświadczeni" ateiści nie próbują dyskutować na takie tematy, ponieważ mądry człowiek jest świadom tego, iż nie należy się #!$%@?ć w indywidualne poglądy na tematy religii innych ludzi, a sama doktryna każdej wiary, nie polega na szukaniu sensownego wytłumaczenia tylko na prostej zasadzie, że albo w coś wierzę albo nie.
Pozdrawiam, nie walczący z dogmatami ateista.
u mnie albo była religia albo etyka na 9 lekcji
mimo że szkalowanie religii motzno to wolałem zostać na religii
poza tym hope poletzam #!$%@? się na dyskusje z wietzacymi, nie ma sensu
@hope199: Jeśli ktoś mi mówi, że widzi różowego słonia, a ja w to nie wierzę (bo np. go nie widzę), to idę dalej. I to jest logiczne. Tymczasem... co robi ateista na lekcjach religii?
@sadystyczny-amator-szarlotek: To nawet nie w tym rzecz, religia jest "niedyskutowalna", ponieważ opiera się na emocjach. Bóg kocha ludzi, ludzie kochają Boga. Wpajane jest to od najmłodszych lat. Nie ma pola na dyskusję pomiędzy faktami a uczuciami.
To tak, jakby czyjś ojciec wyjechał na biegun północny i słuch o nim zaginął. Ojca nie
A u mnie w licbazie można było się wypisać i katechetka straszyła, że będzie obowiązkowa etyka dla tych co się wypiszą. Śmieszny fakt: etyki nie było przez kolejne 3 lata mojego liceum xD