Aktywne Wpisy
SmugglerFan +104
ej, serio, jest w stanie ktos na to odpowiedziec?
jak to mozliwe ze ludzie chodza do spowiedzi przez paredziesiat lat? przeciez jesli postanawiali poprawe to tych grzechow powinni miec coraz mniej. po tylu latach juz nie powinni miec w ogole grzechow.
#bekazkatoli #religia #katolicyzm #spowiedz #pytanie #chrzescijanstwo
jak to mozliwe ze ludzie chodza do spowiedzi przez paredziesiat lat? przeciez jesli postanawiali poprawe to tych grzechow powinni miec coraz mniej. po tylu latach juz nie powinni miec w ogole grzechow.
#bekazkatoli #religia #katolicyzm #spowiedz #pytanie #chrzescijanstwo
thorgoth +93
Marianna Schreiber w wieku 22 (po lewo) i 32 lat. Aż się lewą nogą przeżegnałem.
Ja wiem że brzydko i nisko się wyglądu czepiać ale jak można w wieku 22 lat wyglądać jak baba cmentarna z wiedzmina, po czym dekadę później wygladac dwa razy mlodziej i lepiej? Ile to musiało pieniędzy kosztować?
#logikarozowychpaskow #ciekawostki
Ja wiem że brzydko i nisko się wyglądu czepiać ale jak można w wieku 22 lat wyglądać jak baba cmentarna z wiedzmina, po czym dekadę później wygladac dwa razy mlodziej i lepiej? Ile to musiało pieniędzy kosztować?
#logikarozowychpaskow #ciekawostki
Gram w #citiesskylines i powiem, że gra fajna, ale to nie jest rewolucja, to jest najzwyklejszy symulator budowy miasta przewyższający #citiesxl tym, że standardami stoi w 2015 roku i poszedł bardziej w kierunku #simcity niż własnych chorych wyobrażeń.
Jak widać wystarczyłoby by EA zrobiło Simcity 4 w standardach nadających się na drugą dekadę XXI wieku to nie k---a, musieli zrobić c-----ą grę społecznościową jakby ktoś grający w city buildera czuł nieodpartą potrzebę kolegowania się z innym typem grającym w city buildera i wszystko zamknąć na mapie 2x2 bo przecież k---a jego mać w city builderach najważniejsze jest dzielenie się produkcją węgla c-------o z jakimś randomem z internetów zamiast budowanie dużej metropolii...
#gorzkiezale
skylines też mogłoby by mniej kopiować z simcity2013 a więcej z simcity4.
Regiony były super opcją i wszystko wydaje się jakieś bardziej realistyczne w simcity4. W takich grach grafika ma 3. rzędne znaczenie tak naprawdę.