Wpis z mikrobloga

Jeden z najlepszych dni ever.

Razem z @TheAdas (i jego kolegą - wybacz, nie pamiętam nicku), łapaliśmy graczy na zrobienie wspólnej fotki. Najlepsze jest to, że Koreańczycy (wygrani) chętnie dawali autografy i pozowali do zdjęć (mam fotkę ze wszystkimi półfinalistami).

Co najważniejsze, udało mi się chwilę pogadać z Apollo (pic related), co jest dla mnie niesamowite! Gość jest strasznie pozytywny, potem kiwał mi praktycznie za każdym razem jak przechodził. ( ͡ ͜ʖ ͡)

Na koniec około 20 minutowa rozmowa ze Snute i krótka wymiana zdań z Maynardem (to ten komentator w dreadach).

Niesamowite przeżycie, cieszę się jak dziecko (szczególnie ze spotkania z Apollo i Snute). (ʘʘ)

#sc2
Bit__ - Jeden z najlepszych dni ever.

Razem z @TheAdas (i jego kolegą - wybacz, ni...

źródło: comment_4l5XHHbLSM61I2zuavezimO9DMb4N9X2.jpg

Pobierz
  • 14
  • Odpowiedz
  • Otrzymuj powiadomienia
    o nowych komentarzach

@Bit__: ja mogłem być jeden dzień tylko (piątek), ale warto było. :D Z graczy mam zdjęcie z Maru, Cure, Patience i Bbyong. Tak mi smutno, że Trap nie miał czasu na pozowanie do zdjęć T_T. Oprócz tego zagadałem InControla, Redeye, Apollo i Kaelarisa. Z nimi też mam zdjęcie.

Z ciekawszych rzeczy, musiałem zapytać o coś związanego z LotV. Wiadomo, że nikt nic powiedzieć nie może, więc zapytałem jednego z nich:
  • Odpowiedz
@Bit__: nice. :D No tak jak mówię, w piątek grał ostatni, a w sobotę jako pierwszy, więc nie miał za dużo czasu i niestety się nie załapałem. :( Ale jakko Terran, który uwielbia Maru i Cure, jestem więcej niż zadowolony. :D
  • Odpowiedz
@tockar: Flash i Inno kij w dupie i się zaraz zmyli.

Na Maru w piątek się nie załapałem, a dzisiaj zniknął od razu.

Bbyong super, świetny gość. Ten opiekun pyta go: "do you wanna go?" a on mu odpowiada, "No, staying here" i popisywał plakaty/robił zdjęcia - super z jego
  • Odpowiedz
@tockar: Jeszcze co do nich: gadałem dzisiaj rano z @dembski i on też (jak i ja) liczył na to, że Ci przegrani przyjdą porozdawać autografy (szczególnie wspominał Flasha). No ale niestety, nikt się nie zjawił - a szkoda.
  • Odpowiedz
@Bit__: możliwe, że to ma związek z ich bardzo odmienną kulturą. W Azji liczy się tylko zwycięzca, nikogo nie interesuje przegrany. Może dlatego wolą szybko się zmyć, zostawiając należną atencję zwycięzcy. Reakcja Bbyonga raczej to potwierdza, na streamie na chwilę pokazali go po przegranej i widać było jego zaskoczenie, że ludzie zwracają na niego uwagę.

Ja raczej z tych, co wolą siedzieć cicho i się nie anonsować. :D Ale jeśli
  • Odpowiedz
@wieslawski: Cieszę sie, bo to świetnie gracze, ciekawi ludzie, których do tej pory mogłem oglądać tylko na streamach. Jak się pewnie domyślasz, maja duza wiedzę o tym co robią, są pełni pasji i zaangażowania w swoja pracę, a przy tym to zwykli goście, z którymi możesz pogadać o pogodzie czy ilości ludzi w mck. Dodatkowo, jesli interesujesz sie tematem sc2 (jak ja) i zajmuje ona w twoim życiu szczególne i
  • Odpowiedz