Aktywne Wpisy

Wojciech_Skupien +70
30-letni koleś na wykopie: będę robić pompki i brzuszki, nigdy nie ćwiczyłem i nie byłem na siłowni.
Wykopki:
-To bez sensu
-Bedziesz mieć wadę postawy
-Na pewno robisz źle brzuszki
-Ale challenge z d--y
Wykopki:
-To bez sensu
-Bedziesz mieć wadę postawy
-Na pewno robisz źle brzuszki
-Ale challenge z d--y
źródło: temp_file3319126131157460459
Pobierz
JoeGlodomor +52
Ale ludźmi łatwo manipulować. Wrzucasz długi wpis, parę liczb dobranych pod tezę i już ponad 1000 plusów, bo czytający są za głupi na przyswojenie takiej ilości tekstu ze zrozumieniem #psiarze
źródło: 1000000423
Pobierz

Razem z @TheAdas (i jego kolegą - wybacz, nie pamiętam nicku), łapaliśmy graczy na zrobienie wspólnej fotki. Najlepsze jest to, że Koreańczycy (wygrani) chętnie dawali autografy i pozowali do zdjęć (mam fotkę ze wszystkimi półfinalistami).
Co najważniejsze, udało mi się chwilę pogadać z Apollo (pic related), co jest dla mnie niesamowite! Gość jest strasznie pozytywny, potem kiwał mi praktycznie za każdym razem jak przechodził. (⌐ ͡■ ͜ʖ ͡■)
Na koniec około 20 minutowa rozmowa ze Snute i krótka wymiana zdań z Maynardem (to ten komentator w dreadach).
Niesamowite przeżycie, cieszę się jak dziecko (szczególnie ze spotkania z Apollo i Snute). (ʘ‿ʘ)
#sc2
źródło: comment_4l5XHHbLSM61I2zuavezimO9DMb4N9X2.jpg
PobierzZ ciekawszych rzeczy, musiałem zapytać o coś związanego z LotV. Wiadomo, że nikt nic powiedzieć nie może, więc zapytałem jednego z nich:
źródło: comment_25lmWaYHkidGs6CQgCfiXSkPqYhhwjCE.jpg
PobierzNa Maru w piątek się nie załapałem, a dzisiaj zniknął od razu.
Bbyong super, świetny gość. Ten opiekun pyta go: "do you wanna go?" a on mu odpowiada, "No, staying here" i popisywał plakaty/robił zdjęcia - super z jego
Ja raczej z tych, co wolą siedzieć cicho i się nie anonsować. :D Ale jeśli
Komentarz usunięty przez autora