Wpis z mikrobloga

o co chodzi z hejtem na artylerie w WOT?

grałem kiedyś dawno i w sumie tylko kilka godzin bo mnie znudziło

@ihwar: Dzieci nie potrafią przełknąć otrzymanego strzału z góry, gdy swoim ciężkim chowają się za górką i snipują do przeciwnika.

#coolstory

Ostatnio jechałem Awfull Pantherą w bitwie z samymi prawie IX i X. Gdzieś za górką nękałem jakieś ciężkie z boku. Nasze ciężkie w tym miejscu w starciu stacjonarnym z
@mwitbrot: nie potrafią tak? IS-3, mapa autostrada. Jadę do miasta, jestem w połowie drogi (30s bitwy) i za 1000 od arty. Powiedz mi jaki to ma sens?
@4iv: ja strzałem w ciemno w 35 sekundzie zdjąłem centuriona 1 w obj212 nawet mam gdzieś powtórkę, ledwo zdążyłem załadować i wymierzyłem w największego kamperskeigo krzaka w el-halufe. Też się uważał za bardzo poszkodowanego - cóż myślenie i stanie w oczywistym miejscu bez ruchu nie wybacza.

Wrzuć powtórkę z chęcią obejrzę.
Jadę do miasta, jestem w połowie drogi (30s bitwy) i za 1000 od arty. Powiedz mi jaki to ma sens?

@4iv: Typowe właśnie myślenie ujeżdżacza HT. Na autostradzie mam właśnie często z was ubaw jeżdżąc swoim LT z zasięgiem widzenia 480 m. Jedzie taki twardziel zakuty z pogardą patrzący nawet na własne LT, bo przecież da radę sam. Na takich to ja nawet żarówki nie potrzebuję, bo on by musiał o
ech, oddajcie mi starego Grilla na IV tierze, taki fajny był :(

@WykopWasPrzejrzal: A co się zmieniło w Świerszczu na minus? Coś poza przeflancowaniem go do tieru V?
Ciekawi mnie, bo wiele dobrego o nim wcześniej słyszałem, a teraz, kiedy nim jeżdżę, powodów do zachwytu zbytnio nie ma.