Aktywne Wpisy

Ryneczek +649
Plusują przeciwnicy palenia. Najgorszy możliwy nałóg, ponieważ ma bezpośrednie przełożenie na zdrowie osób postronnych i angażuje je w ten cały śmierdzący proceder. Oni są gorsi od narkomanów. Gdy ćpun daje sobie w żyłę, to nie obrywam jego porcją heroiny. Gdy przechodzi obok mnie palący, to mimowolnie jestem narażony na wdychanie tej trucizny i bierne palenie (w USA ginie przez to 50k ludzi rocznie). Oczywiście palacz spyta "Hej, gdzie moja wolność". A ja

GratisLPG +111
"Kierowczynie" xd. #bekazlewactwa

...
o co chodzi z hejtem na artylerie w WOT?
grałem kiedyś dawno i w sumie tylko kilka godzin bo mnie znudziło
@ihwar: Dzieci nie potrafią przełknąć otrzymanego strzału z góry, gdy swoim ciężkim chowają się za górką i snipują do przeciwnika.
#coolstory
Ostatnio jechałem Awfull Pantherą w bitwie z samymi prawie IX i X. Gdzieś za górką nękałem jakieś ciężkie z boku. Nasze ciężkie w tym miejscu w starciu stacjonarnym z
@yosemitesam: turasy. Nie zapominaj o turasach.( ͡° ʖ̯ ͡°)
Wrzuć powtórkę z chęcią obejrzę.
@4iv: Typowe właśnie myślenie ujeżdżacza HT. Na autostradzie mam właśnie często z was ubaw jeżdżąc swoim LT z zasięgiem widzenia 480 m. Jedzie taki twardziel zakuty z pogardą patrzący nawet na własne LT, bo przecież da radę sam. Na takich to ja nawet żarówki nie potrzebuję, bo on by musiał o
@WykopWasPrzejrzal: A co się zmieniło w Świerszczu na minus? Coś poza przeflancowaniem go do tieru V?
Ciekawi mnie, bo wiele dobrego o nim wcześniej słyszałem, a teraz, kiedy nim jeżdżę, powodów do zachwytu zbytnio nie ma.