Wpis z mikrobloga

@mpiotrov: @svider86: Gdzie jest @Pepeo ??? Translator się zaciął ;) Przetłumacz se to:

AGAIN: NOTHING. if you keep buying this coin it s ur fault. NAVAJO is a shame for cryptos. this is it. they hype with a technology they say they are coding so long but nothing!!! liars... where is your centralized mixnode. not even this you were able to release because you can not develop!!
  • Odpowiedz
@pawlo74: Ja dziś zrzuciłem 30% swoich monet i odzyskałem cały wkład, także jestem na zero a mam jeszcze 70% coinów także teraz spokojnie czekam sobie na dalszy rozwój sytuacji.
  • Odpowiedz
@svider86: teraz jesteśmy mądrzejsi i w przyszłości już nie damy się zrobić w balona. No cóż może niedługo będzie to 10k sat :) wtedy to ja wszystko to rzucam w cholere i jadę w bieszczady :)
  • Odpowiedz
teraz pewnie będzie schodzić kurs aż do marnych 100sat :/

@wowo06: mam nadzieję, że nie ale w takich sytuacjach najlepiej jest sprzedać dopuki jeszcze coś warte a w razie W odkupić taniej. Ja nigdy nie słuchałem takich rad a później były nerwy.
  • Odpowiedz
@pawlo74: tak teraz patrze na bittrex i widzę, że z 2700 już jest 3200 i wciąż rośnie także zobaczymy jak rano będzie. Wiesz co zawsze sobie każdy zakłada cel powiedzmy dobra dojdzie do 5k i sprzedaje, ale kiedy jest te 5k to człowiek staje się pazerny i mówi no dobra jak będzie 10k to sprzedam :(
  • Odpowiedz
@pawlo74: @wowo06: o czym gadacie? Przecież nikt nikogo nie oszukał. Dev wszystko ładnie wyjaśnił , anon wymaga integracji z marketami i potrzeba na to troche więcej czasu. Zrzucili tylko ci co i tak chcieli sprzedać newsa, cena szybko sìę odbuduje.
  • Odpowiedz
@thomasss: miejmy nadzieje, że jeszcze poszybuje :) najgorsze będzie dla mnie to, że jak będę chciał sprzedać coinsy to będę musiał wszystkie bloki navajo w wallecie załadować :(
  • Odpowiedz