@michalkosecki: Przesiadka aktualna Micah? Ja pierwszy raz od lat przechodzę kryzys wiary ale to chyba jedynie przez kierunek zmian w WP :( Traci wiele ze swoich unikalnych cech.
@Saeglopur: jestem obrażony na microsoft za windows 10 (zwłaszcza na telefony), jego wygląd i politykę względem designerów. look & feel to przyjemny dodatek.
@michalkosecki: Niestety mam identyczne odczucia. Póki co mnie to aż tak nie odrzuca ...ale przynosi lekkie zwątpienie w kierunek dalszego rozwoju. Mirkostof, plz sthap.
@Saeglopur: żeby nie było, jestem zachwycony kierunkiem, w którym zmierza MS, POZA: - Windowsem 10 od strony wizualnej, - Windows 10 na telefony w ogóle, - polityką dotyczącą aplikacji na oba systemy; - polityką względem designerów; - ogłaszaniem zajebistych technologii i #!$%@? albo zaniechanie ich wdrożenia;
@bercik999: do skype'a naprawde potrzebne wiecej? Rozumiem w telefonach, trzeba jakos pokoleniu selfie dogodzic, ale w komputerze? Wiekszosc ludzi i tak wideorozmowy prowadzi z malym okienkiem w rogu ekranu.
ntel nie pokazał jeszcze czterordzeniowych procesorów. :/
@michalkosecki: Pokazał 4 lutowańce, ale większość odpuściła pełne broadwelle na rzecz skylaków na jesień, w tym główny konkurent mbp 15 czyli dell ze swoim precisionem m3800 oraz xpsem 15.
@michalkosecki: Nie czaję tego - cena za podstawę taka sama jak za podstawowego MBP 13" z retiną, gdzie MBP ma lepsze bebechy, więcej portów - no fakt, że ten nowy jest mniejszy, ale to serio trza być niespełna rozumu żeby to wybrać.
@michalkosecki: No w sumie kiedyś Macbook był czymś pomiędzy najtańszym sprzętem a MBP - teraz w porównaniu do Aira wygląda lepiej, ale myślę, że kolejna generacja Aira z Retiną etc pewnie zrobi robotę. I w sumie nawet wieczne fanboje Apple'a dzisiaj się ze mną śmiały z tej 'nowości z jednym portem'. #nakorporacyjnystandardniewejdzie
#apple
a tym to sie nie pochwalili, co za żart!
Mirkostof, plz sthap.
- Windowsem 10 od strony wizualnej,
- Windows 10 na telefony w ogóle,
- polityką dotyczącą aplikacji na oba systemy;
- polityką względem designerów;
- ogłaszaniem zajebistych technologii i #!$%@? albo zaniechanie ich wdrożenia;
@michalkosecki:
Pokazał 4 lutowańce, ale większość odpuściła pełne broadwelle na rzecz skylaków na jesień, w tym główny konkurent mbp 15 czyli dell ze swoim precisionem m3800 oraz xpsem 15.
#nakorporacyjnystandardniewejdzie