Aktywne Wpisy

proweniencja +341

vieniasn +24
no i teraz nie czuję się bezpiecznie we własnym domu
ktoś tu był i naruszył spokoik izdebki to niewyobrażalne jest takie że ktoś był w jedynym miejscu na świecie które jest bezpieczne dla mózgu
straciłem ostatki spokoiku który był mi tak potrzebny
spokoik to najwyższa wartość a nie mam go
nie wiem jak tak żyć
ktoś tu był i naruszył spokoik izdebki to niewyobrażalne jest takie że ktoś był w jedynym miejscu na świecie które jest bezpieczne dla mózgu
straciłem ostatki spokoiku który był mi tak potrzebny
spokoik to najwyższa wartość a nie mam go
nie wiem jak tak żyć
źródło: temp_file3700780651222389400
Pobierz

#apple
źródło: comment_xXHHlA7yr8qSE1DySokFRDmverMZs0GY.jpg
PobierzCzy napisałem gdziekolwiek, że nowy MB to najlżejszy laptop w historii czy coś?
Tak, to są moje słowa. 6 lat temu Sony zminiaturyzowało podzespoły wysokiej klasy jak na rok 2009. I liczyło za to niezłe pieniądze.
Apple zminiaturyzowało podzespoły wysokiej klasy jak na rok 2015. Rozumiesz różnicę? Podzespoły poszły do przodu, ich moc, wydajność, osiągi.
Uważasz, że miniaturyzacja obecnie nie kosztuje? Bo ja twojej logiki nie rozumiem.
Przecież jeśli to jest tak tanie i łatwe, to inne firmy powinny mieć laptopy z takimi podzespołami już w sprzedaży i to za połowę ceny.
Takie są teraz standardy - normalnych rozmiarów dyski SSD są w rozmiarach 256-512. Procesor jak najbardziej ma wpływ na miniaturyzację, w takim celu tworzył go