Aktywne Wpisy

kamil-tumuletz +650

abvq +174
#tinder #p0lka
Byłem dzisiaj na randkę z MILFem z Ukrainy - babka 35 lat, bardzo dobra figura, prowadzi własną szkołę tańca. Przyjechała do mojego miasta na parę dni.
Dowiedziałem się, że dla niej podstawa każdego związku jest zaufanie i to absolutnie kluczowa sprawa.
Powiedziała mi też, że ma męża, mieszka w Charkowie, kocha go, są ze sobą już ponad 13 lat.
Byłem dzisiaj na randkę z MILFem z Ukrainy - babka 35 lat, bardzo dobra figura, prowadzi własną szkołę tańca. Przyjechała do mojego miasta na parę dni.
Dowiedziałem się, że dla niej podstawa każdego związku jest zaufanie i to absolutnie kluczowa sprawa.
Powiedziała mi też, że ma męża, mieszka w Charkowie, kocha go, są ze sobą już ponad 13 lat.

#praca #cv #pytanie #praca26
źródło: comment_Y9GP4rxS6gAMy9B2I7rN1oSRDVXjHw90.jpg
Pobierz@xx_0234f: Wiem, że trochę głupio to brzmi... Lepiej wpisać poziom A2? Pracodawca będzie wiedział o co chodzi?
źródło: comment_MgXkMsdqWlk29T1aKvs1XM6xChzRB28B.jpg
Pobierztez jestem java dev tyle ze juniorem i zdecydowanie prościejsze czarno-biale mam cv.
(Na podstawie własnego doświadczenia -- przefiltrowałem już chyba ponad setkę CV)
Za wielki ten napis. I niepotrzebny. Wiadomo, że to CV, choć można to jeszcze napisać, ale w sposób, który nie zajmuje wiele miejsca. Np. małą czcionką na górnym marginesie, nawet trochę wyblakniętą. Albo można wstawić skrót "CV" obok imienia i nazwiska.
W moim CV każde miejsce jest na wagę złota, ale nawet jeśli jeszcze nie masz za dużo doświadczenia, to