Aktywne Wpisy
Arekt +8
Pytanie do osób mieszkających w dużych miastach jak #poznan #warszawa #wroclaw #krakow #gdansk
Czy chcielibyście ograniczenia samochodów osobowych do minimum w centrum, jeśli miasto zrobiłoby zajebista infrastrukturę do podróżowania komunikacją miejską, zredukowanie zapchanych autobusów/tramwajow do minimum, częstsze kursy, więcej tras, dodanie pociągów itd i wszystko przy obniżonej cenie biletów.
Czy chcielibyście ograniczenia samochodów osobowych do minimum w centrum, jeśli miasto zrobiłoby zajebista infrastrukturę do podróżowania komunikacją miejską, zredukowanie zapchanych autobusów/tramwajow do minimum, częstsze kursy, więcej tras, dodanie pociągów itd i wszystko przy obniżonej cenie biletów.
Zgodzilibyście
- Tak 57.5% (1853)
- Nie 42.5% (1368)
Therionn +25
Mirasy, czy ja jestem jakiś nienormalny czy dla mnie takie coś to ostra przesada? Psa nie można zostawić na 8h w domu? Już słyszałem o cateringu dla psa, ale tutaj to już ostra jazda moim zdaniem. Po co mi facet i dzieci skoro mam psa. NIE MOGĘ DZISIAJ Z WAMI WYJŚĆ NA MIASTO, BO MUSZĘ ODEBRAĆ PSA Z PRZEDSZKOLA.
#p0lki #pies #zwierzeta #logikarozowychpaskow
#p0lki #pies #zwierzeta #logikarozowychpaskow
Zawiera treści NSFW
Ta treść została oznaczona jako materiał kontrowersyjny lub dla dorosłych.
1. Cosplay jinx = #lewd, #attentionwhore
2. Makijaż tak ostry, że gdyby go zmyła to by ważyła ze 2kg mniej
3. #niezbytladnapani
Komentarz usunięty przez autora
1. Aha, wybrała sobie złą postać do cosplaya. No jak mogła. Tylko cosplay cebuli jest słuszny.
2. Ostry makijaż do cosplaya, no toż to gorsze niż warzywa w diecie.
3. Całkiem #ladnapani (ale to już moje własne zdanie)
@Misaki: cosplay w ogóle to #attentionwhore, a nie tylko Jinx
a ten akurat spoko jest.
Przydałby się też link do jej strony. ( ͡° ͜ʖ ͡°)
@Dziki_wieprz: Z tego co pamiętam to nawet nie jest cosplay, ona się co rusz bawi makijażem i przy okazji się pochwaliła wystylizowanym wigiem.
@Misaki: Co do atencji to w półświatku #cosplay jak nie próbuje się być zauważonym różnymi sposobami to można się w ogóle w to nie
Dla zobrazowania, chodzi mi o coś takiego:
#niepopularnaopinia #boldupy