Wpis z mikrobloga

Kocham moją nową współlokatorkę! Jest ładna, inteligentna i nie gotuje jakichś śmierdzących wegemakaronów jak poprzednia. Dogaduje się ze mną, mój chomik ją lubi. Zna się na piwach i dobrych restauracjach.
Co najważniejsze - mówi do mnie. Poprzednia nie odezwała się przez pół roku a obecna zawsze jakoś zagada.
Mam ochotę ją przytulić.
#oswiadczeniezdupy #kawatime
  • 79
  • Odpowiedz
  • Otrzymuj powiadomienia
    o nowych komentarzach

@ufik78: Myślisz, że zaruchasz? Masz warsztat i starszy samochód to kombinuje i się uczysz. W przypadku niespełnienia któregoś zwarunków trudno o umiejętność takich napraw. I nie ma to żadnego związku z "zaradnoscią".
  • Odpowiedz
@sosn: nie, poprostu nie lubię generalizowania. Nie mam warsztatu ani nawet garażu a starszy samochód mam z wyboru a nie z musu. Dla mnie przyjemnością jest pogrzebać przy aucie, bo wiem co i jak mam zrobione i nikt mi nie wciska kitu. Umiejętość takich napraw wynika z trzech rzeczy: zdolności manualnych, umiejętonści czytania ze zrozumieniem oraz logicznego myślenia.
  • Odpowiedz
@Jofridd: Znajoma opowiadała mi, że miała kiedyś współlokatora, którego nie zobaczyła ani razu przez cały rok. Po wakacjach okazało się, że typ nie wrócił do mieszkania (wynajmowane przez studentów na rok akademicki) więc trzeba było wbić mu do pokoju. Okazało się, że na parapecie stały zakręcone słoiki z moczem i stolcem, bo gość nie wychodził z pokoju, kiedy ktoś był w mieszkaniu. #przegryw #truestory
  • Odpowiedz
Mam ochotę ją przytulić.

@Jofridd: co Ty masz z tym przytulaniem obcych ludzi? ;)

Jest ładna, inteligentna

@Jofridd: Jednym słowem pasujecie do siebie? ( ͡° ͜ʖ ͡°)
  • Odpowiedz