Aktywne Wpisy
gymw8nhnzd +14
No i wylądował, przez zasranych pogoniarzy ha tfu wszędzie pełno policji na mieście no i złapali... Jak ja teraz pojadę na śniadanie z pysznymi tostami za 38 pln... biednemu zawsze wiatr w oczy
#szczecin
#szczecin
nad__czlowiek +32
#programowanie #pracait #programista15k #programista25k #kryzysit #pracbaza #korposwiat
Też tak macie, że po latach przychodzi do was co jest tak naprawdę ważne w życiu mężczyzny w życiu zawodowym? Niby macie te 15-20k brutto / netto b2b w korpo po 10 latach jako senior dev/team lead ale czy naprawdę jesteście szczęśliwi robiać taki BULLSHIT JOB? Klepiąc tą 1/1000 część wielkiego systemu informatycznego? Mając świadomość, że te wasze linijki, kilka tysięcy z milionów linii kodu mogą być zbędne i aplikacja będzie działać wyśmienicie bez waszego brancha?Jak końcowy klient nawet nie wie, że to dzieki waszym kilku linijkom gównokodu mu się zrobi jakiś wykresik w reactcie którego potrzebował?
Po latach w końcu zrozumiałem, że jak faceci potrzebujemy w życiu zawodowym aby nasza praca była WAŻNA - ważna dla kogoś. Praca ma spełniać, a żeby spełniać nie jest potrzebna kasa (bo chyba nie chcecie i tak być bankomat dla bab?) a bycie ważnym, potrzebnym, docenianym. Dopiero wtedy przychodzi spełnienie. Gdy widzisz NAMACALNY EFEKT swojej pracy.
Dlatego
Też tak macie, że po latach przychodzi do was co jest tak naprawdę ważne w życiu mężczyzny w życiu zawodowym? Niby macie te 15-20k brutto / netto b2b w korpo po 10 latach jako senior dev/team lead ale czy naprawdę jesteście szczęśliwi robiać taki BULLSHIT JOB? Klepiąc tą 1/1000 część wielkiego systemu informatycznego? Mając świadomość, że te wasze linijki, kilka tysięcy z milionów linii kodu mogą być zbędne i aplikacja będzie działać wyśmienicie bez waszego brancha?Jak końcowy klient nawet nie wie, że to dzieki waszym kilku linijkom gównokodu mu się zrobi jakiś wykresik w reactcie którego potrzebował?
Po latach w końcu zrozumiałem, że jak faceci potrzebujemy w życiu zawodowym aby nasza praca była WAŻNA - ważna dla kogoś. Praca ma spełniać, a żeby spełniać nie jest potrzebna kasa (bo chyba nie chcecie i tak być bankomat dla bab?) a bycie ważnym, potrzebnym, docenianym. Dopiero wtedy przychodzi spełnienie. Gdy widzisz NAMACALNY EFEKT swojej pracy.
Dlatego
Dzowniłam do serwisu technicznego #orange Pan powiedział, że sprawdzą. Teraz oddzwania i mówi, że muszę sobie sama zadzwonić do #play i powiedzieć im że mam problem z dodzwonieniem się do orange. Pan chyba żartuje...
Dodam, że nie tylko z play nie można się dodzwonić ale z każdej sieci.
#telefonystacjonarne #kiciochpyta #pomocy
Albo masz uszkodzony stacjonarny telefon/kabel, mozliwosci jest sporo.
Zadzwoniłam właśnie do play i Pani mówi że pierwsze słyszy o takich problemach.
Odbijanie piłeczki to chyba ich taktyka.
Problem jest też z innymi sieciami.
bezsensu.
@marianwro: kupiłam taki sam jak był. to awaria orange, właśnie Pani poinformowała że sprawdzą dokładnie moją reklamację (✌ ゚ ∀ ゚)☞
może Mirkuje i widzi ten wpis, i wie że wieczorem pewnie pojawiłby się wpis na głównej o traktowaniu długoletnich klientów orange
@balatka: Aczkolwiek może tak być, że to wina telefonu. Nie musi to być telefon VoIP - może po prostu kupiony telefon ma jakąś wadę fabryczną. Spróbuj podłączyć stary telefon
Dodam jeszcze że wczoraj przyszedł sms od orange, że naprawa będzie trwała ok 2tyg. to chyba lekka przesada, rozumiem w takim razie abonament za telefon stacjonarny wycenicie mi za jedynie tydzień "użytkowania"