Aktywne Wpisy

No to lecimy z plusikami. Zobaczymy gdzie przyjdzie wam siedzieć
( ͡º ͜ʖ͡º)
#heheszki #pasjonaciubogiegozartu #glupiewykopowezabawy
( ͡º ͜ʖ͡º)
#heheszki #pasjonaciubogiegozartu #glupiewykopowezabawy

źródło: 1025424_8-i-pytam-czy-pieklocentryzm
Pobierz
yourgrandma +58
Zakończyliśmy XLII edycję #wykopoweprzeboje.
Zwycięzca chyba nie będzie niespodzianką - wygrywa bogini wykopowych spermiarzy, czyli Alizée - Moi... Lolita. W finale pokonała Desireless - Voyage Voyage przewagą prawie 100 głosów. Trzecie miejsce zajmują słynne żule w taxi (cc: @bartton), czyli Vanessa Paradis - Joe Le Taxi.
Dziękuję wszystkim za tą edycję i przepraszam, że dopuściłem przez nieuwagę jedną piosenkę po hiszpańsku (na szczęście odpadła w
Zwycięzca chyba nie będzie niespodzianką - wygrywa bogini wykopowych spermiarzy, czyli Alizée - Moi... Lolita. W finale pokonała Desireless - Voyage Voyage przewagą prawie 100 głosów. Trzecie miejsce zajmują słynne żule w taxi (cc: @bartton), czyli Vanessa Paradis - Joe Le Taxi.
Dziękuję wszystkim za tą edycję i przepraszam, że dopuściłem przez nieuwagę jedną piosenkę po hiszpańsku (na szczęście odpadła w

źródło: a7f6fa833eb7c7ea73ecf2c09a70e68f712694a702b5e22add81ddd73734273d
Pobierz
#warszawa
źródło: obraz
PobierzTalerzyk - format restauracyjny z małymi daniami, zwykle jako przekąski do wina
Miksokret i ekogroszek to dla tych co w osiedlach łanowych kupili domy.
Terapię zastąpiła uważność i dobrostan, nie zaglądasz na LinkedIn xD?
Maratony są niezdrowe, wystarczy keto. Air fryer, po co, jak jest dieta pudełkowa dla singla
@pregunta: największy zawód jeśli chodzi o sprzęt do gotowania który nabyłem :f
Ekogroszek i miksokret to akurat na prowincji nie w mieście ;)
Z tymi npc to ciekawe zjawisko bo 100% użytkowników internetu pisze jak to na żywo są npc inni ludzie.
@pregunta
wy się k---a dobrze czujecie komentując na serio mema o stereotypach? XDDDD
NPCty wypisz wymaluj
Ludzie ktorzy dostosowują się do otoczenia w wyniku jego presji - muszą być NPCami, przykro mi. Taką droge wybraliście.
Hatchback w kontekście SUVów segmentu B jest passe.