Wpis z mikrobloga

@zsokiemowocowym: do dziś pamiętam jak w autobusie szkolnym w dużej pace 3 znalazłem
Albo jak po raz pierwszy pojawiły się te trójwymiarowe pokemony w sklepie i kupiliśmy z 5 paczek tylko po to żeby znaleźć to nowe "tazo". Nawet się nas babka ze sklepiku pytała czy znaleźliśmy. Wpadł w końcu trójwymiarowy diglet / dugtrio.
  • Odpowiedz
  • 30
@gang_swiezakow: Też się zastanawiam właśnie, nie ma ch... że to foto z wczesnych dwutysięcznych chociażby przez jakość obrazu. Ja typuję, że ktoś robił porządki w skarbach z dzieciństwa i znalazł nieodpakowany żeton z Pikaczu, po czym wrzucił go do paczki czipsów żeby odtworzyć scenkę z tamych lat.
  • Odpowiedz
A skąd taka fota? Czy ktoś odpakowal paczkę przeterminowaną 20 lat? Czy ktoś uwiecznił to 20 lat temu?

@gang_swiezakow: możesz sobie kupić tazo u majfrenda i wrzucić do współczesnej paczki.
  • Odpowiedz
Też się zastanawiam właśnie, nie ma ch... że to foto z wczesnych dwutysięcznych chociażby przez jakość obrazu. Ja typuję, że ktoś robił porządki w skarbach z dzieciństwa i znalazł nieodpakowany żeton z Pikaczu, po czym wrzucił go do paczki czipsów żeby odtworzyć scenkę z tamych lat.

@gwda: jak wyżej.
  • Odpowiedz