@zsokiemowocowym nawet teraz poczułem takie mrowienie w jajcach I w rowie ogólnie. Takie mam uczucie podobne jak słyszę główne intro z World of Warcraft najstarszego. To z menu
@zsokiemowocowym byłam przez to gruba xd w--------m chipsy na potęgę żeby mieć te figurki do pstrykania lub właśnie pokemony. To był ich marketingowy strzał w dziesiątkę
@zsokiemowocowym: do dziś pamiętam jak w autobusie szkolnym w dużej pace 3 znalazłem ᶘᵒᴥᵒᶅ Albo jak po raz pierwszy pojawiły się te trójwymiarowe pokemony w sklepie i kupiliśmy z 5 paczek tylko po to żeby znaleźć to nowe "tazo". Nawet się nas babka ze sklepiku pytała czy znaleźliśmy. Wpadł w końcu trójwymiarowy diglet / dugtrio.
@gang_swiezakow: Też się zastanawiam właśnie, nie ma ch... że to foto z wczesnych dwutysięcznych chociażby przez jakość obrazu. Ja typuję, że ktoś robił porządki w skarbach z dzieciństwa i znalazł nieodpakowany żeton z Pikaczu, po czym wrzucił go do paczki czipsów żeby odtworzyć scenkę z tamych lat.
Też się zastanawiam właśnie, nie ma ch... że to foto z wczesnych dwutysięcznych chociażby przez jakość obrazu. Ja typuję, że ktoś robił porządki w skarbach z dzieciństwa i znalazł nieodpakowany żeton z Pikaczu, po czym wrzucił go do paczki czipsów żeby odtworzyć scenkę z tamych lat.
#nostalgia
źródło: temp_file1138146986108477497
PobierzKomentarz usunięty przez autora
Albo jak po raz pierwszy pojawiły się te trójwymiarowe pokemony w sklepie i kupiliśmy z 5 paczek tylko po to żeby znaleźć to nowe "tazo". Nawet się nas babka ze sklepiku pytała czy znaleźliśmy. Wpadł w końcu trójwymiarowy diglet / dugtrio.
@gang_swiezakow: Mam podobnie gdy słyszę to intro. Plastuch 1 to było coś.
@gang_swiezakow: możesz sobie kupić tazo u majfrenda i wrzucić do współczesnej paczki.
@gwda: jak wyżej.
@zsokiemowocowym: ciekawe doświadczenia widzę.. ja tego bym nie spróbował.