Wpis z mikrobloga

https://www.youtube.com/watch?v=CtrKlZFV6vc

Nie wiem czemu, ale coraz bardziej czuje, że Jese odejdzie po sezonie. Wprowadzenie piątego obrońcy na boisko i Illary przed Jese przy pewnym prowadzeniu. Nie wspominając o słowach Ancelottiego, że kiedy BBC jest zdrowe, to gra zawsze. Policzek dla takiego zawodnika, który zasługuje chociaż na te 30 minuty gry co mecz.
#realmadryt #pilkanozna
  • 2
  • Odpowiedz
  • Otrzymuj powiadomienia
    o nowych komentarzach

@Cojestpiec: Jest lata świetlne za BBC. Po formie z zeszłego sezonu nie ma nawet śladu, Real Madryt to nie jest jakaś drużyna do ogrywania juniorów, bo jedna porażka to od razu tragedia. Aczkolwiek trochę rotacji w BBC by się przydało. I wg mnie to jest max na co może liczyć aktualnie Jese.
  • Odpowiedz
@szczepqs: Dlatego napisałem o 30 minutach gry. Na pierwszy skład za słaby, ale on zasługuje na pozycję 12'stego zawodnika przy obecnych brakach w kadrze. Jak nie, to dać mu się ograć jak Casemiro, Denisowi i Carvajal w innym klubie. Pokazał sezon temu, że może być dobrym grajkiem, więc powinien mimo wszystko te szanse dostawać, albo pójść do innego klubu na wypożyczenie. Real sobie takimi akcjami strzela w kolano. Casemiro w
  • Odpowiedz