Wpis z mikrobloga

Mirabelki i mircy, dzisiaj zakupiłem sobie nowy monitor bo stary mnie trochę wkurzał, dlatego organizuję #rozdajo
Mam nadzieję, że nie muszę udowadniać mojej prawilności w kwestii #aciddrozdajo ( ͡º ͜ʖ͡º) bo już trochę sprzętu poszło :)
Zasady proste: wśród plusujących do jutra do 18-tej wylosuję jedną osobę, której wyślę ten monitor :)
Enjoy :)
ps. monitor jest nieuszkodzony, działający :)
acidd - Mirabelki i mircy, dzisiaj zakupiłem sobie nowy monitor bo stary mnie trochę ...

źródło: comment_d6PR2PHAaIBlwelsVNThOv3os9k0QTPK.jpg

Pobierz
  • 101
  • Odpowiedz
  • Otrzymuj powiadomienia
    o nowych komentarzach

@kuba: rozszyfrowałeś mnie ( ͡° ʖ̯ ͡°) a tak na serio to pisałem o tym, że przez podkreślanie błędów i lenistwo znowu mam problemy z ortografią po wielu, wielu latach, więc wyłączyłem poprawianie mnie. Trudno, musicie mnie znosić, póki znów nie zacznę pisać po prawnie bez oszukiwania :)
  • Odpowiedz
@kuba: i widzisz. Głupi błąd, który wynika z pośpiechu. Literówka w sumie. Nie włączę podkreślania, póki nie przestanę sadzić takich byków :) Z "dysleksji" przed maturą się wiele lat temu wyleczyłem sam to i teraz się wyleczę! :)
  • Odpowiedz
Fajnie, że Pan rozdaje. Tylko się zastanawiam, czy tam, gdzie Pan mieszka, nie ma np. jakiejś rodziny, której się nie powiodło w życiu? Może dzieciakom przydałby się taki monitor?
To oczywiście Pański sprzęt i może Pan zrobić, co Pan chce. Ja się tylko głośno zastanawiam.
  • Odpowiedz