Wpis z mikrobloga

Dostaliście kiedyś dwa kartony laptopów? Ja dostałem. Kompletnie mi nie przeszkadza, że wszystkie nie działają. Dzieciaki w technikum będą miały w czym grzebać. Dziękuje bardzo @naprawalaptopow. Jesteście najlepsi. Dzięki za wspieranie oświaty.
Teraz szukam jakiś zestawów narzędzi aby można to było rozbroić. Polecacie coś? Potrzebowałbym tak z 15 zestawów.
#informatyka #komputery #naprawalaptopow #szkola #technikinformatyk #dziekuje
wojcieh - Dostaliście kiedyś dwa kartony laptopów? Ja dostałem. Kompletnie mi nie prz...

źródło: comment_PbJOP0i4PD0dMp1fINiRjfo95z8c6ZLD.jpg

Pobierz
  • 26
  • Odpowiedz
@wojcieh: o, gdzie taka techbaza fajna, że w kompach grzebiecie? Ta, którą kończyłem, jest niby pierwsza w rankingu w Polsce (według jej dyrektora, tego rankingu na oczy nie widziałem), a na przedmiocie, na którymi powinniśmy rozbierać kompy, graliśmy w CSa... Trochę smuteg teraz, bo hardware'u się boję i nie tykam, stricte software'owiec ze mnie i kumple kisną, że nie umiem dobrać bebechów sobie :(
  • Odpowiedz
  • 0
@loczyn: no ja miałem przedmiot urządzenia technik komputerowych i nauczyciel miał mocno #!$%@?, sam z nami grał czasem w kalambury :/ wtedy sie to nam podobało, ale teraz żałuję
  • Odpowiedz
@Arveit: Ja mialem swietnego nauczyciela (pozdrawiam pana Jacka J.) facet prowadzil tak profesjonalnie zajecia ze I rok na studiach IT sie obijalem bo wiedzialem wszystko.
  • Odpowiedz
@wojcieh: Pisałem do nich wczoraj czy nie chcą 2 lapków uszkodzonych moze coś tam porobią. Ale widze ze oni wolą dawać niż brać ( ͡° ͜ʖ ͡°)
  • Odpowiedz
@Arveit: U mnie w techbazie na UTK rozbieraliśmy kompy, nawet monitor LCD rozcinaliśmy i każdej warstwy się uczyliśmy bo nauczyciele mieli jeden niesprawny, w prawie każdej sali są wystawione gołe płyty główne ATX aby każdy mógł się nimi pobawić i poznać organoleptycznie. Całkiem fajnie :)
@wojcieh co do rozkrcania lapka - ja kiedyś wygrałem w jakimś konkursie taki fajny śrubokręcik z wymiennymi końcówkami w kształcie długopisu od Sapphire. Myślę,
  • Odpowiedz