Aktywne Wpisy
precz_z_komunia +540
Mam lvl 40+ więc dla większości z Was jestem już staruszkiem. Obserwuję i pasjonuję się polityką od 25 lat. Chciałem Wam opowiedzieć trochę o tych wyborach w których właśnie braliśmy udział, o tym jak się pomyliłem co do młodych i podziękować Wam - stanęliście po stronie Polski, demokracji i Waszej przyszłości. Ale po kolei.
Te wybory były najważniejszymi, w mojej opinii, ważniejszymi wyborami niż te z 1989 roku. To były wybory o
Te wybory były najważniejszymi, w mojej opinii, ważniejszymi wyborami niż te z 1989 roku. To były wybory o
Właśnie czytam komcie pod nowym filmem Gonciarza w którym się tłumaczy. A tam się dowiaduję, że 29 latka nadal jest nieświadomym dzieckiem który ma nierozwinięty mózg XD
#gonciarz #grooming #bekazrozowychpaskow #logikarozowychpaskow #blackpill
#gonciarz #grooming #bekazrozowychpaskow #logikarozowychpaskow #blackpill
Kiedyś srebrne rangi wpadały wolno, ale dużo szybciej niż teraz, przez co ktoś, kto rzeczywiście grał dobrze mógł szybko z tego silvera wyjść i ew. zatrzymać się na jakimś goldzie, tak jak np @JemMandarynke ( ͡° ͜ʖ ͡°). Jeżeli rzeczywiście rozumiał założenia gry, tam było dla niego idealne miejsce, ponieważ gold już zobowiązuje do czegoś lepszego, niż strzelanie z AK w biegu, czy jakieś inne rakogenne zachowania ( ͡° ͜ʖ ͡°)
Dzisiaj jest tak, że żeby podbić rangę wyżej trzeba zagrać co najmniej 10-15 meczy( a czasem nawet więcej, niektórzy na wykopie wiedzą...), a do tego wszystkie należy wygrać! xD Sam dostałem ostatnio konto znajomego z kanterem i rangą Silver III, po 7 meczach beztroskiej zabawy głównie z Deaglem i Mac-10, które oczywiście wygrałem awansu jeszcze nie widać, a po drodze nic nie przegrałem, same zwycięskie pojedynki.
I przechodząc do meritum - dzisiaj w silverach jest taki miszmasz graczy, że wyjście z niego graczy z cudem. Raz trafią się kompletne warzywa, które nawet w ścianę trafić nie umieją, a raz ludzie nie odchodzący umiejętnościami od protektorów, którzy po prostu utknęli tam z powodu meczy kwalifikujących. I jeszcze pół biedy, jak taki gość ma znajomych, który zawsze będą prezentowali jakiś poziom - jeżeli nie, skazany jest na samotne granie, a tam nawet jeżeli sam jest jakimś karmątricepsem, niewiele osiągnie, bo trafi na jakieś wspomniane wcześniej warzywka. Nie tędy droga, Valve :/
#csgo #csgozwykopem #gorzkiezale #oswiadczenie
@Wojtex28: A goldy lepsze od Guardianów, a guardiany lepsze od... itd.
Miłego czytania
Istnieją dwa inne czynniki, które mają wpływ na zdobycie (lub stratę) Twoich punktów ELO: K Factor (maksymalny, sztywny limit) i niepewność (maksymalna rozbieżność rang). Obydwa zależą od ilości Twoich zwycięstw (a nie przegranych), które widnieją obok Twojej rangi w menu głównym gry. Ogólna zasada jest taka,
Gdy widzę takie nicki/tagi to już wiem, z kim będe grał i jaki poziom będzie reprezentował. ( ͡° ͜ʖ ͡°)
@Defuzer: Wcale nie czytałem tego po milion razy, wcale ( ͡° ͜ʖ ͡°) Niepewność swoją drogą to mit, ale to już inna kwestia i można by się nad tym zastanawiać tygodniami :/
@Dayard: "globala albo orła" nie ma, ale
Rangi w csie są strasznie popsute, a brak jakichkolwiek statystyk ELO